Octavia 1 1,6 74KW chcípe

Technická řešení specifických problémů benzíňáků, včetně LPG i CNG pohonu.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

amater
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od amater »

octaviask píše:skontroluj klapku v meranyh hodnodach ci spravne ukazuje volnobeh/dobeh/akceleracia

nasledne skontroluj vsetky vzduchove hadice okolo motra, tj tesnost sania, podlatkove hadicky, odvetranie kluky..poctivo! Nie len okom! poodpajaj, chyt do ruky. Aj mala dierka ti dokaze robit sarapatu
Presne tak... U tohto motora ti mala netsnost moze robit presne to co popisujes...
hasic4
Přispěvovatel

Příspěvek od hasic4 »

Marek001 píše:Dá sa zmerať osciloskopom ale podľa prejavov to až tak nepasuje na snímač vačky. Číslo tej chyby bolo aké?
Tak číslo je 515 halův snímač polohy vack/klik hřídele
hasic4
Přispěvovatel

Příspěvek od hasic4 »

PetrSs píše:řešil jsem to jednou u motoru 1.8 když byl snímač vačky špatný tak auto nešlo občas natočit,ale na chcípání po nastartování to nemělo vliv...vyřešila to až váha vzduchu
váha je dobrá měl jsem půjčenou z jiného vozu
hasic4
Přispěvovatel

Příspěvek od hasic4 »

slovacek.milos píše:když pustíš pedál plynu tak v pinu 69 musí být kostra když přidáš kostra zmizne

podle kostry pozná řj motoru že je volnoběh a to ti nefachčí ;)
tak když je puštěný pedál plynu tak tam kostra je a když přidám tak je tam ta kostra pořád a i když ho odpojím úplně tak je to pořád stejný otáčky pořád kolísají
hasic4
Přispěvovatel

Příspěvek od hasic4 »

octaviask píše:skontroluj klapku v meranyh hodnodach ci spravne ukazuje volnobeh/dobeh/akceleracia

nasledne skontroluj vsetky vzduchove hadice okolo motra, tj tesnost sania, podlatkove hadicky, odvetranie kluky..poctivo! Nie len okom! poodpajaj, chyt do ruky. Aj mala dierka ti dokaze robit sarapatu
tak jsem všechno prošel a našel jsem uhnilou objímku na výfuku kde to bylo černé dal jsem novou je to lepší ale pořád ty otáčky kolísají ale zatím mi to nechcíplo :-)
Odpovědět

Zpět na „Údržba a zvyšování výkonu (BENZÍN, LPG, CNG)“