Presne tak... U tohto motora ti mala netsnost moze robit presne to co popisujes...octaviask píše:skontroluj klapku v meranyh hodnodach ci spravne ukazuje volnobeh/dobeh/akceleracia
nasledne skontroluj vsetky vzduchove hadice okolo motra, tj tesnost sania, podlatkove hadicky, odvetranie kluky..poctivo! Nie len okom! poodpajaj, chyt do ruky. Aj mala dierka ti dokaze robit sarapatu
Octavia 1 1,6 74KW chcípe
Moderátoři: šulda, Moderátoři
tak když je puštěný pedál plynu tak tam kostra je a když přidám tak je tam ta kostra pořád a i když ho odpojím úplně tak je to pořád stejný otáčky pořád kolísajíslovacek.milos píše:když pustíš pedál plynu tak v pinu 69 musí být kostra když přidáš kostra zmizne
podle kostry pozná řj motoru že je volnoběh a to ti nefachčí
tak jsem všechno prošel a našel jsem uhnilou objímku na výfuku kde to bylo černé dal jsem novou je to lepší ale pořád ty otáčky kolísají ale zatím mi to nechcíplooctaviask píše:skontroluj klapku v meranyh hodnodach ci spravne ukazuje volnobeh/dobeh/akceleracia
nasledne skontroluj vsetky vzduchove hadice okolo motra, tj tesnost sania, podlatkove hadicky, odvetranie kluky..poctivo! Nie len okom! poodpajaj, chyt do ruky. Aj mala dierka ti dokaze robit sarapatu