PD nejde po ránu nastartovat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
-
- Přispěvovatel
-
- Sběrač informací
-
- Přispěvovatel
-
- Sběrač informací
Začal jsem řešit podobný problém, ale u mě jsou paradoxně studený starty lepší jak ty teplý.
Donedávna mi motor chytal na drc, ale nyni studený trva cca 2-3 vteřiny, ale teplý třeba i 4-5 vteřin. Zatím to mám krátce takže jsem se dostal jen k tomu zkontrolovat čerpadlo v nádrži a to se zdá OK jen jsem ještě nekontroloval tlak.
Uvidím o víkendu v garáži, ale divný je že mě taky čeká cesta do Italie a začnou problémy se starty.
Donedávna mi motor chytal na drc, ale nyni studený trva cca 2-3 vteřiny, ale teplý třeba i 4-5 vteřin. Zatím to mám krátce takže jsem se dostal jen k tomu zkontrolovat čerpadlo v nádrži a to se zdá OK jen jsem ještě nekontroloval tlak.
Uvidím o víkendu v garáži, ale divný je že mě taky čeká cesta do Italie a začnou problémy se starty.

T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
- Přispěvovatel
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
-
- Přispěvovatel
Cau jo problém vyresen:
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 05#1096505
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 05#1096505
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
Ja mam tiez problem s obcasnymi startami. Skusal som nechat auto aj cumakom do kopca a svina nastartovalo ako naschval. Vsimol som si ze mam prazdny palivovy filter. Tesnenia na tm T ventilku su nove vratane toho ventilka. Filter novy tiez. Tak som si dal priesvitnu hadicku na vstup do filtra s nadrze. Po spusteni cerpadla v nadrzi sa filter nenaplnil. Tak som to spustil cez vag aby to slo dlhsie a tiez nic. Tak som pocas behu vytiahol T ventilok a oje...a ma nafta. Samozrejme filter sa pekne naplnil. Za tymto ukonom start OK. Ziadne dlhe krutenie.
Jedno rano som zase startoval a uz mi ako by chytilo a potom zhaslo. To som uz vedel ze dalsi start bude dlhy ako svina. Otvoril som kapotu a bola bublina na tej priesvitnej hadicke do filtra. Otocil som par krat klucom ale nezmizla iba sa kusok pohla a nic. Tak som nastartoval horko tazko, potom som zhasil a dival som sa na tu hadicku prisla do nej bublina. Zase som otocil klucom a ona nezmizla. Tak som otvoril nadrz, otocil som klucom a bublina zmizla. Start bez problemov.
Potom som nadrz zavrel, znovu startoval, ze ci po zhasnuti sa zase neobjavi bublina a nic ako naschval. Mozna bolo malo nastartovane.
Uz sa mi to deje rok..
Auto je VW Golf 4 variant 1,9 TDI 74kW, SPECIAL 4motion
Jedno rano som zase startoval a uz mi ako by chytilo a potom zhaslo. To som uz vedel ze dalsi start bude dlhy ako svina. Otvoril som kapotu a bola bublina na tej priesvitnej hadicke do filtra. Otocil som par krat klucom ale nezmizla iba sa kusok pohla a nic. Tak som nastartoval horko tazko, potom som zhasil a dival som sa na tu hadicku prisla do nej bublina. Zase som otocil klucom a ona nezmizla. Tak som otvoril nadrz, otocil som klucom a bublina zmizla. Start bez problemov.
Potom som nadrz zavrel, znovu startoval, ze ci po zhasnuti sa zase neobjavi bublina a nic ako naschval. Mozna bolo malo nastartovane.
Uz sa mi to deje rok..
Auto je VW Golf 4 variant 1,9 TDI 74kW, SPECIAL 4motion