GOLF 5 1.9 BXE 77KW bez DPF
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Mě připadá, že jsi na špatném foru, protože každého odrazuješ od úpravy. Hledal jsem co se ti po úpravě sralo a jediné co jsem našel, že ti odešly kruhy, ale jinak jsi to vychvaloval 2 roky.nostromo píše:Nevim, co ti mam napsat produktivne vic. Z vlastní zkusenosti, mel jsem BXE 252PS, 507Nm. Staci si projit historii a bylo to vic starosti nez muziky. Kdyz chces kone, tak si kup uz v zakladu s pozadovanym vykonem.amater píše:Ok tak kaslem na to, diky za produktivny nazor
Tel:776005385 Nový Bor
Jj, odešly kruhy. Několikrát lehla turbína atd. Ano, ze začátku super, ale jak jsem šli přes hranici 220 PS, tak to byl jeden problém za druhým. Proto bych dal VB apod. a dál to neřešil. Je to každého věc, já jsem se draze poučil. A když to sečtu, tak jsem měl koupit hned na začátku 3.0tdi.titan0306 píše:Mě připadá, že jsi na špatném foru, protože každého odrazuješ od úpravy. Hledal jsem co se ti po úpravě sralo a jediné co jsem našel, že ti odešly kruhy, ale jinak jsi to vychvaloval 2 roky.nostromo píše:Nevim, co ti mam napsat produktivne vic. Z vlastní zkusenosti, mel jsem BXE 252PS, 507Nm. Staci si projit historii a bylo to vic starosti nez muziky. Kdyz chces kone, tak si kup uz v zakladu s pozadovanym vykonem.amater píše:Ok tak kaslem na to, diky za produktivny nazor
Naposledy upravil(a) nostromo dne 14 úno 2016, 18:51, celkem upraveno 1 x.
U nás se říká Z hovna bič neupleteš... Když jsem tady viděl odbržděnou 1.9 na téměř 400 HP, nevěřil jsem vlastním očím a docela by mě zajímalo, jestli to auto ještě jezdí
Hele, já bych se toho zase tak nebál, uvažuj rozumně, uprav to rozumě s uvědoměním si toho, že méně je někdy více a to především finančně jak píše nostromo... A že to nenandám s 1.9PD bavorovi a nebo audimu, na to už dlabu...
.

Hele, já bych se toho zase tak nebál, uvažuj rozumně, uprav to rozumě s uvědoměním si toho, že méně je někdy více a to především finančně jak píše nostromo... A že to nenandám s 1.9PD bavorovi a nebo audimu, na to už dlabu...

Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
S tím klukem (400HP) jsem mluvil někdy v srpnu/září a furt mu to jezdilo. Jediný co říkal, tak že je znát silná degradace výkonu na tom motoru.borelli píše:U nás se říká Z hovna bič neupleteš... Když jsem tady viděl odbržděnou 1.9 na téměř 400 HP, nevěřil jsem vlastním očím a docela by mě zajímalo, jestli to auto ještě jezdí![]()
Hele, já bych se toho zase tak nebál, uvažuj rozumně, uprav to rozumě s uvědoměním si toho, že méně je někdy více a to především finančně jak píše nostromo... A že to nenandám s 1.9PD bavorovi a nebo audimu, na to už dlabu....
Ale jezdí