GOLF 5 1.9 BXE 77KW bez DPF

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

nostromo
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od nostromo »

Kašlat na to, BXE na to nemá. Max VB a chip. A stejně to budou vyhozené peníze.
amater
Aktivista

Příspěvek od amater »

Ok tak kaslem na to, diky za produktivny nazor :roll:
nostromo
Přispěvovatel

Příspěvek od nostromo »

amater píše:Ok tak kaslem na to, diky za produktivny nazor :roll:
Nevim, co ti mam napsat produktivne vic. Z vlastní zkusenosti, mel jsem BXE 252PS, 507Nm. Staci si projit historii a bylo to vic starosti nez muziky. Kdyz chces kone, tak si kup uz v zakladu s pozadovanym vykonem.
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

nostromo píše:
Nevim, co ti mam napsat produktivne vic. Z vlastní zkusenosti, mel jsem BXE 252PS, 507Nm. Staci si projit historii a bylo to vic starosti nez muziky. Kdyz chces kone, tak si kup uz v zakladu s pozadovanym vykonem.
Mě připadá, že jsi na špatném foru, protože každého odrazuješ od úpravy. Hledal jsem co se ti po úpravě sralo a jediné co jsem našel, že ti odešly kruhy, ale jinak jsi to vychvaloval 2 roky.
Tel:776005385 Nový Bor
nostromo
Přispěvovatel

Příspěvek od nostromo »

titan0306 píše:
nostromo píše:
Mě připadá, že jsi na špatném foru, protože každého odrazuješ od úpravy. Hledal jsem co se ti po úpravě sralo a jediné co jsem našel, že ti odešly kruhy, ale jinak jsi to vychvaloval 2 roky.
Jj, odešly kruhy. Několikrát lehla turbína atd. Ano, ze začátku super, ale jak jsem šli přes hranici 220 PS, tak to byl jeden problém za druhým. Proto bych dal VB apod. a dál to neřešil. Je to každého věc, já jsem se draze poučil. A když to sečtu, tak jsem měl koupit hned na začátku 3.0tdi.
Naposledy upravil(a) nostromo dne 14 úno 2016, 18:51, celkem upraveno 1 x.
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

Ja si myslim to same. Na bezne denni jezdeni tak max to vbcko,lit naftu,menit olej a filtry a jezdit..
borelli
Přispěvovatel

Příspěvek od borelli »

U nás se říká Z hovna bič neupleteš... Když jsem tady viděl odbržděnou 1.9 na téměř 400 HP, nevěřil jsem vlastním očím a docela by mě zajímalo, jestli to auto ještě jezdí ;)

Hele, já bych se toho zase tak nebál, uvažuj rozumně, uprav to rozumě s uvědoměním si toho, že méně je někdy více a to především finančně jak píše nostromo... A že to nenandám s 1.9PD bavorovi a nebo audimu, na to už dlabu... (crazy).
Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

U nás se říká hovno nevyleštíš (LOL)
Felipe
Přispěvovatel

Příspěvek od Felipe »

borelli píše:U nás se říká Z hovna bič neupleteš... Když jsem tady viděl odbržděnou 1.9 na téměř 400 HP, nevěřil jsem vlastním očím a docela by mě zajímalo, jestli to auto ještě jezdí ;)

Hele, já bych se toho zase tak nebál, uvažuj rozumně, uprav to rozumě s uvědoměním si toho, že méně je někdy více a to především finančně jak píše nostromo... A že to nenandám s 1.9PD bavorovi a nebo audimu, na to už dlabu... (crazy).
S tím klukem (400HP) jsem mluvil někdy v srpnu/září a furt mu to jezdilo. Jediný co říkal, tak že je znát silná degradace výkonu na tom motoru.
Ale jezdí :D
mecKo
Přispěvovatel

Příspěvek od mecKo »

Myslíte Mirulaka ?
Felipe
Přispěvovatel

Příspěvek od Felipe »

Ano
Odpovědět