ohnuté lopatky na turbe KKK , pd
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ohnuté lopatky na turbe KKK , pd
Zdravím ako sa prejavia zohnuté ,prihnuté lopatky na vyfukovej strane turba KKK na pd 77kw ,bls, že ked to ma DPF že vplyvom tepla pri regeneracií je to dosť možné že sa to rado prehrieva aky to má vplyv na motor ako spoznám príznaky
Re: ohnuté lopatky na turbe KKK , pd
Regenerace je snad že řídící jednotka stříkne palivo do válců mimo cyklus aby se nespálilo a to pak nějak dohořívá v tom DPF a tím se čistí, takže by to mělo turbo spíš ochlazovat, jinak na turbu je takovej matroš na tý turbínový vrtulce, že to jsem eště neviděl tepelně zdeformovaný a to tam nato může letět občas plamen z motoruUtmir píše:Zdravím ako sa prejavia zohnuté ,prihnuté lopatky na vyfukovej strane turba KKK na pd 77kw ,bls, že ked to ma DPF že vplyvom tepla pri regeneracií je to dosť možné že sa to rado prehrieva aky to má vplyv na motor ako spoznám príznaky

Nemam to odfotene ani som to nevydel preto sa tu pytam co my bolo povedane v servise ze turbo tlaci vela uz na volnobehu, ked na zahriatom motore na volnobeh pridam tak s pridavanim poskakuju trhavo otacky pritom volnobeh ide krasne plynulo ani v zatazi ked je uz auto v pohybe to netrha do 2500 otacok to taha pekne a po 2500 je to uz zas lemive to zas turbo netlaci kolko by malo tak tomu nechapem a ze podtlakova banka chodi krasne plynulo nerozumiem tomu mohla by byt chyba aj inde a na nie v turbe ze ho tak rozhodi
Ako pise Ladas, daj foto. Uz som videl vyslovene utavene lopatky na BLS, ale je pravda ze tam bol bohvie aky chip, cize zalozilo sa druhe turbo a preflashoval tovaremnsky soft. Auto som odvtedy uz nevidel, takze zjavne jazdi
Ohnute lopatky som riesil skor vtedy ked nejaky hyperaktivny jedinec sa ich snazil rozchodit tak, ze na tiahlo nastriekal WDcko a nasilu blickami kyval hore dole kym ich "nerozchodil"
Kde to nejde rozumom tam to ide silou. A kde to nejde silou, tak tam to ide este vacsou silou 

nemusis davat foto to poznas i pri jizde
to turbo se proste chce nafukovat ale nejde mu to a kolem tech 2tis/otacek jako mohutne vystreli. Byva to spis problem od volnobehu do trech tis pak uz funguje bezvadne, takze problem bych u tebe videl jinde. Co vacka?

O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika