Vyhřívání sedaček Sup II
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vyhřívání sedaček Sup II
Zdravim,potřeboval bych radu ohledně dvojkového superba.U řidiče a i u spolujezdce nefunguje vyhřívaní sedačky sedadlové části.Operná část normálně funguje.Nevíte jestli se to dá kontrolovat diagnostikou?Děkuji
Obracím se na odborníky s podobným problémem. U Superba 2 mi nefunguje výhřev předních sedaček. Zadní fungujou. Samozřejmě jsem o tom něco načetl a dozvěděl jsem se že by pod sedačkou spolujezdce melo být relé 1Z0 959 772 B. Já jsem ho tam nenašel. Ze spoda sedačky řidiče je ale tahle jednotka 3C8 959 760. Tak se ptám jestli neřídí i výhřev. Dečky jsem zatím neměřil. Ale nefunguje vepředu nic, sedáky ani opěrky, tak si říkám, že by bylo divný aby odešlo všechno. Pojistka je OK, Chci nejdřív najít to relé a případně zkusit prohodit z auta manželky. Má stejné sedačky. Jí to funguje. Zatím díky za postřehy.
1x VW Passat 1.9 TDI PD 96kW 4 motion+ chip
2x Superb 2, 2.0 TDI CR 125 kW
2x Superb 2, 2.0 TDI CR 125 kW
-
- Přispěvovatel
To první "relé" je ta jednotka výhřevu (ta druhá na el.polohování seslí) a jestli je to řešený stejně jako u O2 (to by chtělo mrknout do schémat pro ten konkrétní rok a model), tak je napájená přes 30A pojistku ze svorky 30 a ovládání napájený přes 5A pojistku ze svorky 75 (jen na klíček i v první poloze krom startování) a třeba rozpojenej obvod v jejím okruhu by měla poznat i BCM, jestli je to origo (nakódovaný)... Jinak u toho výhřevu je základ taky proměřit topný kabely a termistory jednotl.deček (který netopěj
) ...

pašíkombi AFN B597
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel