Emise 2016
Moderátoři: šulda, Moderátoři
No pokud tam nemáš nainstalované recirkulace plynů, tak se jedná o správní delikt podle §4 vyhlášky o ochraně přírody a krajiny MŽP ČR č.189/2013Sb. protože auto bylo vyrobeno po roce 2000 a tudíž musí mít recirkulaci plynů.
Vozdilo by mělo být trvale vyřazeno z registru vozidel a na vlastní náklady by jsi měl vozidlo nechat převézt k ekologické likvidaci do některé sběrny odpadu.
(dělám si srandu)
Vozdilo by mělo být trvale vyřazeno z registru vozidel a na vlastní náklady by jsi měl vozidlo nechat převézt k ekologické likvidaci do některé sběrny odpadu.
(dělám si srandu)
- Marek3L
- Přispěvovatel
zkus se zamyslet jak mít o 400km víc a načíst korektní readliness potřebuješ v principu zvedák a trochu palivaJarda-k píše:Mě by taky zajímalo jak se má správně řešit to když readiness kód z nějakýho důvodu nebude OK a motor neprojde měřením, takže nedostane emise a tím pádem nemůže ani na technickou.
Spoustu lidí jezdí na STK těsně před koncem platnosti té minulé a když ji kvůli emisím neudělám, jak po opravě motoru najedu těch 400 kilometrů aby se načetl ten readiness kód? To si mám zaplatit uzavřenou trať kam na plaťáku to auto dovezou, tam odkrouží potřebný km a pak na plaťáku na STK?
Autoelektrikář, diag VAG, Fiat/Alfa/LAncia, opravy alternátorů a startérů. Provedu veškeré opravy včetně převodovky/hydrauliky na VW Lupo 3L 1.2TDI.
AR 156 2,5 V6 (ing.Busso) fsériji
Tipo 1,4 weber
Lupo 3L
776 490 174
Tipo 1,4 weber
Lupo 3L
776 490 174
Tak jsem dnes také podstoupil emise v Chomutově, auto dovoz, Impreza WRX 2007, komplet homologovaný výuk za 2700€ včetně všech papírů a letěl jsem za vyšší hodnoty Co
V prosinci na tom byla dělaná TUV v němec a bez problémů 

G III ASV, 1749V, PP764, Chip, 60mm výfuk, kat off, egr off
O1 1.8t AGU
Passat 3b5 1.9 TDI
G4 1.9 TDI 110kw 4x4, Chip, +80%, egr off, kat off, GTB2260V
O1 1.8t AGU
Passat 3b5 1.9 TDI
G4 1.9 TDI 110kw 4x4, Chip, +80%, egr off, kat off, GTB2260V
- Marek3L
- Přispěvovatel
jednoduchý neprojdeš na co2 auto ekologicky zlikviduješ a dojdeš si koupit 1,0 TSI fsociáluJarda-k píše:jakej postup si představuje tvůrce pravidel...
Autoelektrikář, diag VAG, Fiat/Alfa/LAncia, opravy alternátorů a startérů. Provedu veškeré opravy včetně převodovky/hydrauliky na VW Lupo 3L 1.2TDI.
Tipo 1,4 weber
Lupo 3L
776 490 174
Tipo 1,4 weber
Lupo 3L
776 490 174
Jo, začínám si myslet, že ten nadměrný strach o své obyvatelstvo a nesmyslné regulace čehokoliv nás vede do zkázy.Různí polointoši nemající sebemenší anunk o normálním životě neustále vymýšlejí nové a nové nařízení, ženy chtějí být jako chlapy, dokonce jsem dnes přečetl reklamu na NÁRAMEK , KTERÝ MAJÍ SPRÁVNÍ CHLAPY, A KDYŽ SI PODAJÍ RUCE, NÁRAMKY SE SPOLU SPOJÍ A ZJISTÍ, JAKOU CHARAKTERISTIKU MÁ TEN KTERÝ DOTYČNÝ NA FACEBOOKU A HNED JIM BUDE JASNÉ, KDO JE CO ZAČ A CO OD SEBE MOHOU ČEKAT.....SVĚT SE ZBLÁZNIL.
nepropadat panice...
-
- Nováček
ja sice necetl cele tohle tema ale kde si prisel na tech 400km po oprave motoru kdyz neprojde emisema ?Jarda-k píše:Mě by taky zajímalo jak se má správně řešit to když readiness kód z nějakýho důvodu nebude OK a motor neprojde měřením, takže nedostane emise a tím pádem nemůže ani na technickou.
Spoustu lidí jezdí na STK těsně před koncem platnosti té minulé a když ji kvůli emisím neudělám, jak po opravě motoru najedu těch 400 kilometrů aby se načetl ten readiness kód? To si mám zaplatit uzavřenou trať kam na plaťáku to auto dovezou, tam odkrouží potřebný km a pak na plaťáku na STK?

a to ze kazdy jezdi na stk tesne pred koncem je jenom jeho problem, nekdy je treba premyslet

navic dokud emise nebudou online tak je neni problem porad ojebat
- marena tdi
- Aktivista