Tak tedy otázka na Vás, co by jste udělali vy a stojí vstřikovače z 130PS za nové chipování? Případně kolik PS můžu od nových vstřikovačů a trysek o čekávat?
vtřikovače z 100PS nebo 130PS verze
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
LancerEVO10
- Sběrač informací
vtřikovače z 100PS nebo 130PS verze
Tak se mně odporoučel jeden vstřikovač a stojím před rozhodnutím jestli vyměnit jen jeden, který odešel nebo všechny (mám Fabku PD 74kW s chipem a najeto 152 tisíc), s tím že všechny 4 vstřikovače můžu mít za velmi dobrou cenu. Už jsem skoro na 100% rozhodnut vyměnit všechny, ale nastává další otázka jestli vyměnit za stejné vstřikovače nebo za vstřikovače s tryskama z 130PS verze. Co jsem si tady četl, tak mně jasně vychazí že silnější budou určitě lepší a přinesou pár koníků, bohužel dva mechanici, co jsem se s nimi bavil, tak říkali, že to vůbec nepoznám a ať dám radši originály
.
Tak tedy otázka na Vás, co by jste udělali vy a stojí vstřikovače z 130PS za nové chipování? Případně kolik PS můžu od nových vstřikovačů a trysek o čekávat?
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
-
LancerEVO10
- Sběrač informací