BMW 525TDS

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
HUMMER
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

BMW 525TDS

Příspěvek od HUMMER »

nevy nekdo u BMW 525tds kdyz na volnobeh zapnu nejake el. spotrebice(svetla,topeni,atd...) tak zacnou otacky kolisat az motor zdechne,nesetkal se z tim nekdo?jo je to r.v.92 (wallbash)
VW PASSAT 96KW,02
smoula
Přispěvovatel

Příspěvek od smoula »

Nesetkal sem se s tim ale jen tak me napada jakou mas baterku(myslim jako jakou ma kapacitu jestli neni treba vybita) a jestli ti funguje dobijeni.Jinak me ted nic lepsiho nenapada sorry :(
Co nejde silou jde jeste vetsi silou :) :) :)
airbone
Přispěvovatel

Re: BMW 525TDS

Příspěvek od airbone »

phamersky píše:nevy nekdo u BMW 525tds kdyz na volnobeh zapnu nejake el. spotrebice(svetla,topeni,atd...) tak zacnou otacky kolisat az motor zdechne,nesetkal se z tim nekdo?jo je to r.v.92 (wallbash)
Mne napada to, ze alternator ma slaby vykon, mozno uhliky, alebo take nieco. Skus pomerat napatie na alternatore pri volnobehu.... Aalebo skus sa spytat na fore www.bmwklub.cz....
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Mne napada to, ze alternator ma slaby vykon
A proto zpomaluje motor? Vždyť to nemá logiku. Problém je v čerpadle, že nereguluje dobře volnoběžné otáčky.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
barvas
Přispěvovatel

Příspěvek od barvas »

U mě to bylo elektronickou hlavou na čerpadle, po výměně OK. Motor byl slabej do spodu, rozjezdy pod plynem jako se Škodou 105, pak už to bylo dobrý. Když jsem na volnoběh zapnul světla, topení a klimu, tak se to rozhoupalo někdy až tak, že to zdechlo. (525TD r.v. 93, motor M51 85kw)
HUMMER
Přispěvovatel

Příspěvek od HUMMER »

ja sem to auto mel kupovat pro kamosa,taky se priklanim k tomu cerpadlu,takze na to kaslu,diky za rady
VW PASSAT 96KW,02
HUMMER
Přispěvovatel

Příspěvek od HUMMER »

ja sem to auto mel kupovat pro kamosa,taky se priklanim k tomu cerpadlu,takze na to kaslu,diky za rady
VW PASSAT 96KW,02
Odpovědět

Zpět na „BMW“