Kryt kola

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Gambller
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Kryt kola

Příspěvek od Gambller »

Zdravím, už se vám stalo že při přezouvání auta zákazníkovy z auta po 2 dnech odlítla poklice?? Řešil to někdo?
Seat Leon 1M 81kw. Egr off. clear lauf. -40/-40. Postupnej upgrade...
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

pokud má naprd packy rovnou dosatne drcpásky...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Gambller
Přispěvovatel

Příspěvek od Gambller »

docela byla v pohodě. mám ji zacalovat či se dohadovat? :?
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

domluv se a sežeň ji sám asi nej volba a budete spokojený všichni..
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Gambller
Přispěvovatel

Příspěvek od Gambller »

jj už sem to tak řekl. musím kouknout až přijede a vyfotit si ji a sehnat ji
fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

Určitě odlétla? Co když mu ji u Lidlu někdo serval?? Já bych neplatil nic. To je myslím nesmysl
tantor-bn
Přispěvovatel

Příspěvek od tantor-bn »

Tiež som toho nazoru... čo ak ju niekto ukradol...
Cupra TDI
Tomas6
Aktivista

Příspěvek od Tomas6 »

Buď koupíš novou a zákazník spokojený jak ses k tomu postavil přijede znovu a ještě řekne kamarádům jak byl spokojený a jak si slušný a vstřícný a nebo ho pošleš do háje a už nikdy nepřijede a ještě rozhlásí jak byl nespokojený.Tak co je lepší.Dát teď 500 za poklicu a při příštím servisu ho o to pětikilo natáhnout a nebo si takto zdroj obživy kazit.
Drc pásky jsou fajn ale už jsem taky jel se štípačkama poklici sundat páč pán při defektu neměl poklici jak sundat.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
ROMEK
Aktivista

Příspěvek od ROMEK »

Tomas6 píše:Buď koupíš novou a zákazník spokojený jak ses k tomu postavil přijede znovu a ještě řekne kamarádům jak byl spokojený a jak si slušný a vstřícný a nebo ho pošleš do háje a už nikdy nepřijede a ještě rozhlásí jak byl nespokojený.Tak co je lepší.Dát teď 500 za poklicu a při příštím servisu ho o to pětikilo natáhnout a nebo si takto zdroj obživy kazit.
Drc pásky jsou fajn ale už jsem taky jel se štípačkama poklici sundat páč pán při defektu neměl poklici jak sundat.
Je to na ťažku debatu vetšinu takýto zakzníci co dojdu a pýtaju peniaze za kravinu su vetšinu vychcánci a dohodia ti taký istý typ ludí /moja skusenosť/

.... zaplatil bych mu puklicu ale auto sem mu robil naposledy radši žadný kšeft jak špatný
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

neměl by si ten pán po pár desítkách km zkusit přetáhnout kola? :D
Co jezdím do pneuservisu tak na faktuře to vždycky mají napsaný...
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

ROMEK píše:
Tomas6 píše:Buď koupíš novou a zákazník spokojený jak ses k tomu postavil přijede znovu a ještě řekne kamarádům jak byl spokojený a jak si slušný a vstřícný a nebo ho pošleš do háje a už nikdy nepřijede a ještě rozhlásí jak byl nespokojený.Tak co je lepší.Dát teď 500 za poklicu a při příštím servisu ho o to pětikilo natáhnout a nebo si takto zdroj obživy kazit.
Je to na ťažku debatu vetšinu takýto zakzníci co dojdu a pýtaju peniaze za kravinu su vetšinu vychcánci a dohodia ti taký istý typ ludí /moja skusenosť/

.... zaplatil bych mu puklicu ale auto sem mu robil naposledy radši žadný kšeft jak špatný

Přesně tak, on uvidí jakej jsem dement že jsem mu poklici koupil a příště na tebe svede něco mnohem horšího. Lidí co chtěji opravit káru je dost,tak než takovej kšef, tak raději doma u televize
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

já bych to řešil jak píše Laďas, rozumná domluva, starší poklici seženeš na Aukru,Bazoši za 2-3stovky, pokud by ale byl arogantní a chtěl vysírat, otočil bych a řekl že mu to mohlo uletět v jakýkoliv díře...těch poklic se válí kolem cest a na dálnici plno...
když vidím že má některá naprasklý nebo ulomený packy, chytnu ji kabelbindrem a zákazníkovi o tom řeknu...co s tím víc mám dělat ;)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“