dotaz -prosba k chipu

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Matty117
Sběrač informací
Odpovědi: 0

dotaz -prosba k chipu

Příspěvek od Matty117 »

Zdravím pánové, chtěl bych se zeptat jestli je zde někdo kdo by byl ochotný se podívat na moji mapu. chip sem prováděl přes známého pod záštitou firmy x-tuning před asi 3 roky. s tím že jsem měnil origo špičky na vstřikovačích za Sprint 764 posléze mi známý upravoval teplé starty na čež sem po asi 4měsících narazil na jiného chlapíka který se zabýval chipováním který mi to prohlédl a řekl že ty starty upravoval řezník který absolutně nevěděl co dělá... a tak tam zase něco poupravil... a od té doby jezdím tak nějak v pohodě, ale nedávno jsme s kamarádem zkoušeli trochu výkon a ujelo mi bmw z4 2,0 benzin 110kw což mi příjde divné protobych vás chtěl poprosit jestli někdo nemáte na míru upravenou mapu pro tyhle trysky motor ASV (octavia 2001) nebo by se byl aspoň ochoten zkontrolovat moji stávající.
Milda92
Přispěvovatel

Příspěvek od Milda92 »

Kolik myslíš že stěma špičkama tam máš?I kdyby jsi měl o něco málo víc jak to bmw nemusí to znamenat že mu budeš stačit.Hmotnost auta,odpor bmw Z je placka navíc octa není sporták a jestli máš origo turbo nemyslim si že tech 150-160 koní tam bude aby jsi mu stačil případne ujel jen muj názor bez urážky.
Wv golf IV egeneration ASZ+soft TDIfun 122kw@392nm-Prodáno
O2 rs bwa+soft motorpower 190kw@360nm
PeITeeR
Přispěvovatel

Příspěvek od PeITeeR »

Asi tak no.
Vykon neni vsechno...
O1AsvChipKw?KatOffEgrOffPukTT312mmKN+Nuda
Matty117
Sběrač informací

Příspěvek od Matty117 »

Jasně panové to bylo jen pro usmani ne ze by to byla priorita... Jen se mi zda ze to nejede jak by mohlo... Jeste jsem se dival jak tlaci turbo a pri vytocene trojce do kopce dava cca 1,1Bar neni to trochu malo??
kire
Přispěvovatel

Příspěvek od kire »

Matty117 napísal som ti správu.
Audi A3 8P S-LINE, 2.0 TDI BKD, chip, EGR OFF + hot start fix spravený mnou cca 12x kW
Audi A4 B6, 1.9 TDI 96kw AVF, Launch control + chip spravený mnou 110 kW+
VW Transporter T5 LR, 1.9 TDI, chip
Audi S2 Avant ABY
Škoda 100L - celková renovácia
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“