tak a je to tady
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zavři radši hubu a přestaň si do ní furt brát ostatní a navážet se do nich. Ty tvoje narudlý kecy tady pořád dokola číst a hledání třídních nepřátel za každou cenu už fakt otravuje! Bohužel pro tebe nežijeme v roce 1950, ale 2016, tak se prober!Domecek píše:jericho určitě pohonil
Peugeot Boxer 2.5TDi THX 79kW 1998
Peugeot 106 1.0 CDZ 37kW 1998
Citroen Jumpy 1.9TD 68 kW 1997
Citroen Berlingo 1.9D 51 kW 2000
Ááááá máme tady asi dalšího příznivce islámu, ty to sem chceš jo? Nebo jak mám rozumět tvé reakci? Musíš mluvit digitálně chci/nechci, takhle tomu nikdo nerozumípepe276 píše:Zavři radši hubu a přestaň si do ní furt brát ostatní a navážet se do nich. Ty tvoje narudlý kecy tady pořád dokola číst a hledání třídních nepřátel za každou cenu už fakt otravuje! Bohužel pro tebe nežijeme v roce 1950, ale 2016, tak se prober!Domecek píše:jericho určitě pohonil
Vy duševně prostí jste ode zdi ke zdi. Když někdo přemýšlí na rozdíl od vás, je hned přívrženec islámu, chápu, že je pro vás těžké přemýšlet, ale viděl jsi vůbec nějakého muslima ve skutečnosti? Lidé jako ty, pořád kvákají a přitom tady žádní nejsou...Právě hlava pomazaná to udělá tak, aby jich tady bylo minimum a nevypadat jako opice, které mají natažené ruce na prachy z EU , ale když přijde řeč na problém, ječí jako raněné svině..To nemůžete tu svou připosranou zbabělost lépe skrývat? Čechy Čechům! /ale pouze těm, co jim neprší do krku/
nepropadat panice...
Zrovna u mě v ulici byleji dvě rodiny a mužu tě ujistit, že je to pěkná verbež, za mě nebratjericho-3 píše:Vy duševně prostí jste ode zdi ke zdi. Když někdo přemýšlí na rozdíl od vás, je hned přívrženec islámu, chápu, že je pro vás těžké přemýšlet, ale viděl jsi vůbec nějakého muslima ve skutečnosti? Lidé jako ty, pořád kvákají a přitom tady žádní nejsou...Právě hlava pomazaná to udělá tak, aby jich tady bylo minimum a nevypadat jako opice, které mají natažené ruce na prachy z EU , ale když přijde řeč na problém, ječí jako raněné svině..To nemůžete tu svou připosranou zbabělost lépe skrývat? Čechy Čechům! /ale pouze těm, co jim neprší do krku/
Koukám, že máš asi křišťálovou kouli, že víš, čeho jsem příznivec a podle bolševického hesla "Kdo nejde s námi, jde proti nám" hledáš nepřátele všude kolem mezi těmi, co nemají stejné vidění světa, jako ty a nálepkuješ lidi. Nejsi trochu paranoidní? Asi ano a to hodně. A proč sem motáš ten zkurvenej islám? Nějakou dobu jsem v Německu žil a spoustu těch hrozných chudinek uprchlíků inženýrů a doktorů, kteří ani neuměli počítat do 10, jsem potkal. 99 % z nich jsou akorát arogantní, dementní a ve své demenci nesmírně namyšlení a přesvědčení o své nadřazenosti, nevzdělaný, nevzdělatelný těžký nemakačenka s IQ tykve a požírači sociálních dávek, co se chovají ještě hůře, než jiná místní netahavá menšina. Jediné co umí, je natahovat ruku, čórovat, šu*at a množit se jako myši a co nejvíc nás vyžírat.fekálek píše:Ááááá máme tady asi dalšího příznivce islámu, ty to sem chceš jo? Nebo jak mám rozumět tvé reakci? Musíš mluvit digitálně chci/nechci, takhle tomu nikdo nerozumípepe276 píše:Zavři radši hubu a přestaň si do ní furt brát ostatní a navážet se do nich. Ty tvoje narudlý kecy tady pořád dokola číst a hledání třídních nepřátel za každou cenu už fakt otravuje! Bohužel pro tebe nežijeme v roce 1950, ale 2016, tak se prober!Domecek píše:jericho určitě pohonil
Peugeot Boxer 2.5TDi THX 79kW 1998
-
- Aktivista
To jsi takový primitiv, že potřebuješ vše v binární soustavě, abys tomu rozuměl?fekálek píše:Ááááá máme tady asi dalšího příznivce islámu, ty to sem chceš jo? Nebo jak mám rozumět tvé reakci? Musíš mluvit digitálně chci/nechci, takhle tomu nikdo nerozumí

Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
-
- Aktivista