Praskla hlava, nebo tesneni pod hlavou? 1.6TDi CR
Moderátoři: šulda, Moderátoři
To víš že vím kulový, ale promiň mi moji reakcí když čtu co se ti už všechno stalo s auty který jsi měl a na vlastní oči vidím jak v takových situacích reaguješ.
Jen jsem tím chtěl říci že je potřeba se rozhodnout co je pro tebe důležitější, zda dojet za každou cenu do cíle nebo se postarat o to aby škody na motoru byly co nejmenší a podle toho co jsi zde uvedl je to víc než jasný.
Jen jsem tím chtěl říci že je potřeba se rozhodnout co je pro tebe důležitější, zda dojet za každou cenu do cíle nebo se postarat o to aby škody na motoru byly co nejmenší a podle toho co jsi zde uvedl je to víc než jasný.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
...
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

Měl jsem kamaráda co měl neskutečný problémy s novým autem. Došlo to tak daleko že mu dávali i nový motor a přesto problémy pokračovaly.
Vždy když někam s rodinou vyjel tak dojeli jen tam a Forda neměl.
Nakonec auto prodal a koupil jiný. Nový majitel si na auto řadu let nemohl vůbec stěžovat.
Jsou prostě věci, jak říká moje máma, mezi nebem a zemí.
Vždy když někam s rodinou vyjel tak dojeli jen tam a Forda neměl.
Nakonec auto prodal a koupil jiný. Nový majitel si na auto řadu let nemohl vůbec stěžovat.
Jsou prostě věci, jak říká moje máma, mezi nebem a zemí.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Dost silně pochybuji otom, že když se ti stane na dálnici porucha pro kterou nemůžeš pokračovat dál v cestě, tak vyfasuješ 50t pokutu.MirekX píše:Teď to bude za víc....Knightey- píše:Bohuzel, jednou jsem odstavil auto na dalnici a tahle sranda me stala 50t kc. To jen tak mezi reci.
...
Jestli to nebylo spíš tak, že se ti auto posralo, ty jsi ho zamknul a šel do prdele místo toho aby sis zajistil odtah.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
ono to máš zlý, já jako nevím jestli bych třeba s děckama v autě za každou cenu zastavil v nějakým hůř přehledným úseku, jestli vůbec...dneska je těch odstavných parkoviš´t a odpočívadel celá řada a když už zastavit, tak hned ven aspoň za ty svodidla
provoz jako prase, každej druhej v kamionu čumí na DVD, bum, a je konec...
ono to máš zlý, já jako nevím jestli bych třeba s děckama v autě za každou cenu zastavil v nějakým hůř přehledným úseku, jestli vůbec...dneska je těch odstavných parkoviš´t a odpočívadel celá řada a když už zastavit, tak hned ven aspoň za ty svodidla
provoz jako prase, každej druhej v kamionu čumí na DVD, bum, a je konec...

Jenže on dojel na místo a pak po 4 hodinách jel zpátky. Kdyby už zpátky nejel tak to asi bylo všechno v pohodě, kdyby se podíval pod kapotu na olej tak to už by muselo být poznat.
Někde tady psal teď už nevím kdo výstižnou hlášku:
Motor KO nebudu opravovat, protože kdo zkurví novej zkurví i opravenej.

Někde tady psal teď už nevím kdo výstižnou hlášku:
Motor KO nebudu opravovat, protože kdo zkurví novej zkurví i opravenej.

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

favo: bohuzel stalo a je to jak pises...
roman1648: alespon nekdo to chape... opravdu se tam zastavit neda, musel sem dojed na nejblizsi odbocku. A to jeste byl pouze napojovaci pruh, cili jednosmernny. Ale tam bych to proste uz strihnul...
Nez jsem tam dojel, vsechno prestalo a proste jako kdyby se nechumelilo. Auto se chovalo uplne normalne bez jakykoliv znamek ci naznaku neceho spatne. Proste to fakt vypadalo jako kdyz pak strelilo z vyfuku a jako kdyby se ucpalo DPFko a najendou procistilo a vse ok.
MirekX: po dojeti jsem kontroloval olej na merce, vicko od oleje a nikde nic. Vubec nikde nic. Kdyby tam byla videt voda, tak s autem nejdu do te dilny a odtahnul bych to na lane... A nejel jsem zpet ale z mista bydliste jsem chtel prevest auto do dilny, kde jsem se chtel prave podivat cim co a jak.
Jeste nez jsem vyjel, napichnul jsem auto na diagnositku a jedina zavada byla nizky tlak na railu. Jinak vsechno absolutne bez chyb.
roman1648: alespon nekdo to chape... opravdu se tam zastavit neda, musel sem dojed na nejblizsi odbocku. A to jeste byl pouze napojovaci pruh, cili jednosmernny. Ale tam bych to proste uz strihnul...
Nez jsem tam dojel, vsechno prestalo a proste jako kdyby se nechumelilo. Auto se chovalo uplne normalne bez jakykoliv znamek ci naznaku neceho spatne. Proste to fakt vypadalo jako kdyz pak strelilo z vyfuku a jako kdyby se ucpalo DPFko a najendou procistilo a vse ok.
MirekX: po dojeti jsem kontroloval olej na merce, vicko od oleje a nikde nic. Vubec nikde nic. Kdyby tam byla videt voda, tak s autem nejdu do te dilny a odtahnul bych to na lane... A nejel jsem zpet ale z mista bydliste jsem chtel prevest auto do dilny, kde jsem se chtel prave podivat cim co a jak.
Jeste nez jsem vyjel, napichnul jsem auto na diagnositku a jedina zavada byla nizky tlak na railu. Jinak vsechno absolutne bez chyb.
VW Caddy 1.6TDI CR rv2012
Tak motor prehozeny.
Tenhle novy motor se chova uplne jinak. Tak nejak ladne, vsechno jde jak ma jit. A to je ten motor o dva roky starsi a najeto stejne. A kdyz jsem prehazoval dily z motoru na motor, tak jsem se divil, ze tenhle starsi je v mnohem lepsim stavu nez ten muj puvodni. Sani, EGR, rozvody, spojka atp... Takze ono buh vi jak to je s tema KM a nebo spis opravdu na co ten sluzebni vuz jezdil.
https://youtu.be/tqLuBJNQ1NI
Tenhle novy motor se chova uplne jinak. Tak nejak ladne, vsechno jde jak ma jit. A to je ten motor o dva roky starsi a najeto stejne. A kdyz jsem prehazoval dily z motoru na motor, tak jsem se divil, ze tenhle starsi je v mnohem lepsim stavu nez ten muj puvodni. Sani, EGR, rozvody, spojka atp... Takze ono buh vi jak to je s tema KM a nebo spis opravdu na co ten sluzebni vuz jezdil.
https://youtu.be/tqLuBJNQ1NI
VW Caddy 1.6TDI CR rv2012