Politicka situace ve svete
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- frantacech
- Aktivista
Štěpán Kotrba doplňuje Topolánka: CIA nemá v Praze cedulku na dveřích
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/ro ... ich-436521
...mimochodem dnes hlasili ze "ceska" protektoratni okupacni vlada schvalila bezvizovi styk s islamistickym teroristickym tureckem
...mimochodem dnes hlasili ze "ceska" protektoratni okupacni vlada schvalila bezvizovi styk s islamistickym teroristickym tureckem

-
- Sběrač informací
Možná bys nám mohl říci, jak učit naše "soudce" pomocí ruských expertů na soudnictví..Nemuseli by být ani drazí, protože mají jen jednu radu, dobře kontrolovat telefonní linku , která vede přímo k věrchušce tam nahoře, která dá soudci příslušné instrukce..Takže soudce vlastní není ničím zatěžován, kontrola se neprovádí, jen se kontroluje plnění vydaných rozkazů...A vše klape jako na drátku..frantacech píše:Štěpán Kotrba doplňuje Topolánka: CIA nemá v Praze cedulku na dveřích
Blbečkové v USA mají takovou pakárnu, že zvolený soudce je tam nadoživotí a pokud dá rozhodnutí, musí poslechnout i vláda..
A Topolánkovi se nediv, hlavní svědek v soudním procesu proti Dalíkovi byl Američan a hovořil v přímém přenosu z USA.
Samozřejmě CIA nemá co napráci, takže řeší blbečka Dalíka, protože se chce pomstít, je to její hlavní náplň. To je tak, když naši politici musí mít vždy u prdele nějakého svého kámoše, který často dělá vše proto, aby si přilepšil, protože ví, že se mu tohle víckrát nepoštěstí...Vždy, když jde o ztrátu svobody, tak obžalovaní kolem sebe kopou..A není legrace přijít té věci na kloub..Našim soudcům většinou zakodovaným telefonem nikdo neporadí...
nepropadat panice...
Copak, copak tobě chybí chvála na tvoje oblíbence? Já nemůžu zato, co RF páchá, já nemohu zato, že Putinova diktatura s demokratickou škraboškou na hubě drží všechny u huby..Pokud máš jiné informace, sem s nimi. Ale ty jsi slintálek, fekálek, který ani nedovede popsat a komentovat to, co tvrdí..Když se tě člověk na něco zeptá, meleš raději něco jiného..Ty jsi ideální slintal do hostince 5. skupiny se soudruhy u stolu..Radši bych popisoval, jak Rusové očišťují společnost od nánosů hnoje po států dělníků a rolníků -SSSR. Možná asi nevíš rudouši, že tvoji obdivovatelé stavěli gulagy , kterými prošlo 20 milionů lidí a přežilo jen 10%...Ale to jistě tobě a kámošům vůbec nevadí a dáváte je zde za příklad..FUJ..
nepropadat panice...
Copak, máš starost o moje břicho?To co já mám na talíři, jsi možná ani neviděl ve skutečnosti, svíčková /ne omáčka/ mi už leze krkem, mám možnost sáhnout do mrazáku pro téměř všechny druhy mas, které tě napadnou..A jsou vlastní, námi krmené, na naší louce živené, sice nedaleko nejčastější státní plodině našich soudruhů zemědělců, ŔEPCE, ale s tím se nedá nic dělat...Když jedu na průbenfáren na motorce po jihočeském kraji v oblastech s nejmenších výskytem Čechů, a sleduji stupiditu ala Bohemia ,kdy je všude jen žluto, říkám si, jak by tady bylo krásně, nebýt velkého výskytu buranů v naší krásné kotlině...Ale jak mohou lidé zmoudřet, když největší buranovitost kvete na hradě? Když hlava státu , mluví jako buran, uráží vše okolo, a chová se jako ten poslední buránek v zaplivané hospodě? Takže nám zatím zbyl jen ten žvanec, který zatím jeho soukmenovci a obdivovatelé nestačili úplně otrávit a to je ten, který si dávám do žaludku..Takže neměj strach, jestli nám něco nehrozí, tak je to hlad..Tvojí rétoriku dobře znám, používali jí soudruzi, kteří nám pořád zdůrazňovali , že jen díky nim hlad nemáme..a přitom někteří tehdejší důchodci vybírali popelnice...
nepropadat panice...
Jací moji soudruzi? Jste nebo byli jste v jedné straně, tak co je rozděluješ? Vůbec by o nich nemohla být řeč, kdyby pořád nefungovali jejich způsobem a nezapírali to, co způsobili. Je to jako s každým jedincem, vše co provede, má na triku. a i když to není přímo trestné , své minulosti neuteče. Samozřejmě člověk může dělat chyby, ale musí je napravit a to třeba tím, že nebude dělat další .. Ale rudá sebranka je nepoučitelná a má neskutečnou drzost ostatní ještě poučovat a tvrdit, že se vlastně nic nestalo. Stud a svědomí je v rudých vodách něco neznámého...Je to pořád dokola, ale nelze to přehlížet. Člověk musí být vždy důsledný a na bezpráví poukazovat...Ale chápu, že třeba tobě to nevadí a oba víme proč..
nepropadat panice...
Copak ti ta felicie pořád leží v žaludku, opraváři Ferrari? Ty možná přes své rudé brýle nevidíš podstatu , vy rudoši /a to nemusíte být členy rudé strany/máte plnou hubu jaká nespravedlnost je na světě, ale pohrdáte těmi, kteří jsou na tom hůř než vy sami..Vy myslíte vždy jen na svou kapsu a co v ní máte...A kdo má víc, je pro vás automaticky nepřítel. Já neodmítnu téměř nikoho, nenosím montérky s nápisem té které firmy jako mnoho dovedů, kdo potřebuje pomoci, tomu pomohu..A ty "co jsou za vodou", moc nemusím, jsou to většinou otravové, hlavně ti co si na to jen hrají a mají to od tatínka nebo babičky. Ti, co si opravdu prachy vydělali vlastní prací a umem člověk většinou pozná...A lehkoživky ve státních službách taky...To, víš, ty co opravuješ samé nové buchary a máš je v malíčku, jsi na tom lépe, tak nechápu, proč pořád šnabeš fekálníku...Ale spíš tě tipuji na nějakého zaměstnaného ocáska, který závidí těm nahoře, jaký mají vejvar..No prostě malý člověk..a to ne vzrůstem..
nepropadat panice...
Koukám, že ty víš všechno. Vaše mozky mají program z Červeného hrádku když tam rozprávěl Milouš Jakeš..Ten mluvil k vám, k mávátkářům, protože jen vy jste schopni jakoukoliv sračku vstřebat..Já lidem pomáhám, tobě to vadí? A dělám to dobrovolně, nemusí mne nikdo nutit .. A je vidět, že nemáš vůbec o životě ánunk, fňukálku, fekálku...Živnostník je totiž na pranýři, prší na něj, nikdo ho neschová,nikdo mu nepomůže, co si nevydělá nemá, zákazníci přijedou pouze když jsou s ním spokojeni, jinak má smůlu.A spoluobčané vlastní peníze nerozdávají, ty si dají pozor,musí to být pro ně výhodné...To víš, to není jako zaměstnanec, ten má smlouvu a může s ní jít kdykoliv k soudu..mě kopnou doprdele, když zákazník nezaplatí...A i kdyby ano, soud bude mít čas až za rok a žádný ušlý zisk jako zaměstnanec nikdy nedostanu..To víš, živnostník nemůže být žádná ufňukaná sračka, schovaná pod odboráckým křídlem..Proto taky neznám žádného komouše, nebo fekálka, který se živí bez peřiny pod sebou a slunečníkem nad hlavou..Takže frkej a zalez pod slunečník ...
P.S. Ale vyjímky jsou...živnostníci nalepení na stát, kteří dostávají faktury od státu, které jim zařídili kámoši ve státních službách...To řemeslníkům nehrozí...A i proto /a nejen proto/ je dnes takový nedostatek řemeslníků, a přitom přidržtašků a různých flákačů jsou miliony včetně otitulovaných občanů bez jakýchkoliv zkušeností ..A tihle všichni žijí na ůkor ostatních...A proto i bezpáteřní fekálek se nám posmívá..
P.S. Ale vyjímky jsou...živnostníci nalepení na stát, kteří dostávají faktury od státu, které jim zařídili kámoši ve státních službách...To řemeslníkům nehrozí...A i proto /a nejen proto/ je dnes takový nedostatek řemeslníků, a přitom přidržtašků a různých flákačů jsou miliony včetně otitulovaných občanů bez jakýchkoliv zkušeností ..A tihle všichni žijí na ůkor ostatních...A proto i bezpáteřní fekálek se nám posmívá..
nepropadat panice...
Chudáčku, ty tak hrozně trpíš, je mi tě až líto jaký jsi trouba. Moc toho asi neposereš když máš čas vysedávat u netu a kvákat a kvákat pořád a pořád do kola ty tvoje hovínka. Vůbec mi nevadí, že pomáháš lidem a velmi mě to těší, jsi takovej malej samaritán (blbec) kterej má v hlavě bramboračku a neví čí je. Jednou to pochopíš
Mě těší, když se setkám se spoluobčanem, který je tak inteligentní a skromný , samozřejmě i slušně vychovaný..Bohužel už má vypelichaný hřebínek, zapomněl na své levicové smýšlení o spravedlnosti pro všechny a obnažuje se čím dál víc..Je mi jej líto. Škoda ža neviděl film, ´O, jak hluboce jsem klesla.. 

nepropadat panice...