Netahne,nereaguje plyn

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Quiksilver
Nováček
Odpovědi: 0

Netahne,nereaguje plyn

Příspěvek od Quiksilver »

Ahoj,mam problem u motoru 1.9jtd, alfa gt. Asi jsem to mel napsat do italskych vozu ale tady si to asi precte vice lidi,a nafta jako nafta (noteeth)
K problemu,zacne to ihned kdyz se chci rozject,auto se rozjede jenpomoci spojky,plyn vubec nereaguje,toto pokracuje u vsech rychlosti,jakoby tam nebylo turbo,ale slysim ze popiskava,toci se. Zkousel jsem uz hybat rukou wastegatem,ten se hybe,dnes jsem vycistil egr,stale nic. Zkoukl jsem hadicku od wastegate,ta je ok. Diagnostika ukazala chybu P 2006,intake manifold.... v prekladu,neco ze zustal otevreny kvuli uviznuti,nebo neco takoveho. Je tu nejaky master v okoli Kladna,ktery by mi venoval chvilku casu,svezl se,naznacil? Taky dobre vedet,ze tuto chybu ukazala jedna ze tri diagnostik,na kterych to bylo. Pokud by nekoho neco nspadlo a nemohl se dostavit, rad vamzavolam,staci prozvonit,napsat, 721465599
Kdo by byl ochotny doject,odmena ho nemine.. pokud necemu nerozumite,nebo potrebujete dalsi info,rad doplnim,mnohokrat dekuji. Jirka Velka dobra. :) (R)
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“