Musím to vyřešit co nejdřív je to auto otce a až se vratí domů tak mě zabije
Chrysler Woyager 2.5TD r.v.98
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Chrysler Woyager 2.5TD r.v.98
Zdravím dnes sem vyměnil olej a všechny filtry(vzduch,olej,nafta).Po vyměně se něco stalo na volnoběh to nejde pozat ale jak myle se jede tak to přijde do 2000 uplně super tah a přesně při dvou to ztratí vykon a vůůůůůůůbec se mu nechcekde se mohla stat chyba????Nejvíc je to citit když jede do kopce kde potřebuje vykon.To přece není možné aby to začalo s ničeho nic?
je to jeho milaček 
Peugeot 405 1.8Td zatím jen experimenty s olejem uvidíme
-
OffroadMaster
- Nováček
Re: Chrysler Woyager 2.5TD r.v.98
Zdraví mam stejni problem akora ža při 2500 otačkach to straci vikon jestli otom něco vyte tak se prosin ozvěte předem děkuji za odpověd.M-i-š-a-k píše:Zdravím dnes sem vyměnil olej a všechny filtry(vzduch,olej,nafta).Po vyměně se něco stalo na volnoběh to nejde pozat ale jak myle se jede tak to přijde do 2000 uplně super tah a přesně při dvou to ztratí vykon a vůůůůůůůbec se mu nechcekde se mohla stat chyba????Nejvíc je to citit když jede do kopce kde potřebuje vykon.To přece není možné aby to začalo s ničeho nic?
Musím to vyřešit co nejdřív je to auto otce a až se vratí domů tak mě zabijeje to jeho milaček
"nudzovy rezim"
tento isty problem ma na Jeep grand cherokee 2.5 Td vzdy ked na nieco robi s naftou nastane tento problem a odstrani sa po cca 1000Km a potom uz ide v pohode jak keby sa nic nestalo.
-
Norbert Schmidt
- Nováček
2.5 TD
pokud jsi měnil všechny filry tak tam moc na zdrbáni není bud si špatně nasadil vzduchovy filtr a přicpal vzduch nebo naftový ,měl si ho venku a rozebral si ho na 3díly,př demontáží když jsi povolil hadičku přívodu nafty tak ten sajrat mohl ucpat sítko v nádrži ja měl to samé nešlo to profouknout tak jsem to vzal kompresorem.potom musíš nějak vcucnout znádrže naftu do hadičky a nalít do filtru naftu jinač budeš točit jak blázen než si to nasaje a pojede jak za mlada.Pořádně dotáhní filtr a O kroužka šmrcni vazelinou aby jsito tam nenarval na sucho hlavně tumalou uprostřed.Jak už to bude venku vyčisti si svorku na kablikách předehřívaní nafty.V předu mezi blatníkem a pojístkama je takový válečk hadičky káblík tak tu svorku vyčisti také.
- automacher
- Aktivista
Ja tu mám teraz presne ten isty problem. Pri 2000 otačkach auto prestane ťahať. Vyzera to že RD sa da do nudzaku. Napichol som to na diagnostiku na ELM. RD mi načitalo ale žiadna chyba tam nebola.Poodpajal som riadiaci vstrek, teplotne čidlo vahu vzduchu atd... a aj tak mi nevipisalo chybu
Inak toto je večny problem z tymito motormi. Ale každy ma nejaku inu závadu. Nemal to niekto napichnute na diagnostiku ktorá s tym vedela komunikovať ? Zaujmalo by ma ktorá diagnostika ukaže aj skutočne žive hodnoty.

Nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byť ešte horšie!!!
Seat Toledo 2,0 16V , Fiat Regata 1,7 Tdi
Seat Toledo 2,0 16V , Fiat Regata 1,7 Tdi
- automacher
- Aktivista