Výměna Wastegate turba za VNT (nastavení membrány)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
To sem si sám řikal, jestli k němu navedu původní trubky od mazání, nebo to natáhnu v "silnějších" hadicích...bombastiq píše:jo sačí je přehodit
ale mám strach že budeš muset převrtávat turbo kvůli mazání
Trysky větší nebudou (budou jen fungl nový a třeba se v nich "motorář" pohrabe a vymyslí něco s nějakejma pružinkama, a taky hydroštely dám nový).. přidá se nafta na čerpadle, to bude stačit.. Asi je to u mě trochu jinak než u Vás, přeci jen je to ingot

Jsem rád, že tedy jen přehodim tu membránu a přetlak už ty lopatky nastavý tak jak maj bejt a správně fungovat... prostě se nastavý tlak ve kterym se naklopěj a ono se to "odfoukne" jo.? .-)
Taky netušíte tedy jak se to Gt2559v bude na tý 2.8TD řadovej 6ti válec chovat.... nástup tlak a tak, to by mi moc pomohlo....díky....
Nissan Patrol Y60 2,8TD
potřebuješ dát celou tlakovou banku
která má dostatečnej chod
aby ovládala lopatky
(radši mi zavolej bude to rychlejší )
pak potřebuješ otočit turbo tak aby olej byl -tlak nahoře a vystup dole
(pochybuju že bude pasovat bez ůpravy)
základní bolístku týhle instalace bych viděl tu že turbo bude asi malí a bude se chovat jako špunt ve výfuku
přecijenom je to 2,8komůrkáč
která má dostatečnej chod
aby ovládala lopatky
(radši mi zavolej bude to rychlejší )
pak potřebuješ otočit turbo tak aby olej byl -tlak nahoře a vystup dole
(pochybuju že bude pasovat bez ůpravy)
základní bolístku týhle instalace bych viděl tu že turbo bude asi malí a bude se chovat jako špunt ve výfuku
přecijenom je to 2,8komůrkáč
--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

Děkuju zítra ti vklidu zavolám...
Turbo malý nebude neboj (standart je tam Gt1749 myslim) a tohle je Gt2559v a je moc velký
vysvětlim obrázkem
jasne že "velikost" neni vsechno, ale to proberem po telefonu... v kolik mám volat.?
Další věc co mi kamarád doporučil je že tam prdnu prosych MBC, abych mohl "štelovat" ten "přepouštěcí" tlak... Správně?
Turbo malý nebude neboj (standart je tam Gt1749 myslim) a tohle je Gt2559v a je moc velký

jasne že "velikost" neni vsechno, ale to proberem po telefonu... v kolik mám volat.?
Další věc co mi kamarád doporučil je že tam prdnu prosych MBC, abych mohl "štelovat" ten "přepouštěcí" tlak... Správně?
Nissan Patrol Y60 2,8TD