Půjdou mi když motor vyndám mezi sbou přehodit převodovky ? Měl bych pak TD s převodovkou a poloosy z D. Průměr je i zde tak veliký že nějakého ukroucení se opravdu nebojím a holt by to bylo výce do tahu a trochu do pomala.
Záměna převodovek Boxer ; Jumper ; Ducato
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
VRoman
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
Záměna převodovek Boxer ; Jumper ; Ducato
Ahoj, potřeboval bych radu jak na výměnu motoru u Boxera 2,5D, kterého jsem koupil s vylágrovaným motorem a k němu jsem koupil ještě Jumpera 2,5TD s propadlím depozitem na ND. Chtěl jsem přehodit motory a narazil jsem už na to že poloosy mají jiný průměr, takže je nedostanu do nábojů a náboje z Jumpara nemohu použít, protože mají jinou rozteč a jsou na 16" kola, Boxer jen na 15" a variantu 16" bohužel nemá v TP
.
Půjdou mi když motor vyndám mezi sbou přehodit převodovky ? Měl bych pak TD s převodovkou a poloosy z D. Průměr je i zde tak veliký že nějakého ukroucení se opravdu nebojím a holt by to bylo výce do tahu a trochu do pomala.
-
VRoman
- Sběrač informací
vroman@centrum.cz
Je to Jumpera 2,5TDI roky mslím 98, koupil jsem ho na díly s propadlím techničákem v depozitu, techničák mi k tomu nedal takže pořádně nevím.
Právě to má i větší poloosy, jinak bych tu převodovku nesundaval.
Díky
Je to Jumpera 2,5TDI roky mslím 98, koupil jsem ho na díly s propadlím techničákem v depozitu, techničák mi k tomu nedal takže pořádně nevím.
Právě to má i větší poloosy, jinak bych tu převodovku nesundaval.
Díky
-
VRoman
- Sběrač informací
Jestli to chápu tak budu muset otočit s mrkví , tedy klikou... to by se mi moc nehodilo, páč jsem již schodil rozvody a ještě nekoupil nový, tam mám další z dotazů: Napínací kladka je v takovém kovovém domečku a když se na netu podívám na rozvodové sady tak jí prodávají bez toho domečku a bez toho středového čepu který jsem koukal že půjde jedině odbrousit