VCDS 16.8.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Obávám se, že pokud nebude navázána licence na zaplacení, tak to i origo kabel neskousne dobře. A nebo máte jinou zkušenost s použitím softu z účtu na http://is.pc-autodiagnostika.cz/?do=loginForm-submit versus softem přímo z http://www.vag-com.cz/VAG-COM-ke-stazeni/ ? Tam teď sice 16 není, ale platí to i pro 15 či předchozí.
-
- Nováček
Profi
Zdravim,prosim vas nema niekto plnu verziu tzv PROFI nie STANDARD lebo ja mam od fantika iba standard a na tej mi nefunguje dlha kalkulacka v anglickej sice dlha kalkulacka je ale tej ja bohuzial nerozumiem.Predchadzajucu verziu co som mal 15.7.3 tak tam dlha kalkulacka bola.
Dakujem pekne za ochotu.
Dakujem pekne za ochotu.
-
- Nováček
to je ta česká verze ještě neúplnější než 15.x??? Já už mam taky fw 1.96 a co jsem zatim vypozoroval, tak situace "stejná" jako u 15.x (tj. Svoboda vydává za stejnou verzi překlad, kterej má nějakejch 17tis.kódů oproti 22tis. u EN verze jak v 15.x, tak v 16.x ...)
A navíc - jestli jsem to správně pochopil - Svoboda podporuje klony od Launche, protože jsem mu dvakrát psal dotaz, co umí ta malá čtečka V+ např. ve srovnání s řadou CRP (jak je to s aktualizacema,...) a jestli existuje nějakej přehled verzí i těch schopnějších diag. od Launche, např. že mi přijde jako nepoměr rozdíl mezi x431 diagunII ("cca 15 a 15 automobilek..." ) a o pár tisíc dražší x431 PRO (přes 70 automobilek, navíc kufr s redukcema,...) a nemá zájem odpovídat... ... asi má moc práce s potíráním toho, jak se lidi vypořádávaj s jeho přístupem k překladu VCDS (aneb jak by řekl váha ... zlatej NeTech...)
Ale na jeho obhajobu (i když fakt nevim proč
) nebo možná jen pro upřesnění, musim říct, že těch 700,- je už za tu minulou aktualizaci, tahle 16.x je "zdarma" ... 
A navíc - jestli jsem to správně pochopil - Svoboda podporuje klony od Launche, protože jsem mu dvakrát psal dotaz, co umí ta malá čtečka V+ např. ve srovnání s řadou CRP (jak je to s aktualizacema,...) a jestli existuje nějakej přehled verzí i těch schopnějších diag. od Launche, např. že mi přijde jako nepoměr rozdíl mezi x431 diagunII ("cca 15 a 15 automobilek..." ) a o pár tisíc dražší x431 PRO (přes 70 automobilek, navíc kufr s redukcema,...) a nemá zájem odpovídat... ... asi má moc práce s potíráním toho, jak se lidi vypořádávaj s jeho přístupem k překladu VCDS (aneb jak by řekl váha ... zlatej NeTech...)

Ale na jeho obhajobu (i když fakt nevim proč

pašíkombi AFN B597
Ale jen EN, CZ je 17.1.3 (pokud se nesnaží "standart" diskriminovat víc než doposud, když jako jedinou českou "novinku" někdy od dubna/od 17.1.2 jsem zaznamenal jen nabídku za 1500,- update na MAX... ) a zajímalo by mě, co přibylo oproti 17.1.2, když např. počet kódů je stále 17814 ...
pašíkombi AFN B597