Vymena sedadel za sporotvni? Sviti airbag

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
nejrychlejsi
Nesolidní prodejce
Nesolidní prodejce
Odpovědi: 0

Vymena sedadel za sporotvni? Sviti airbag

Příspěvek od nejrychlejsi »

Zdravim, snazil sem se hledat ale nikde jsem nenasel urcite tema. Slysel sem ze jde dat nejaky odpor aby jednotka jsi myslela ze airbag je zapojeny. Jedna se o bagy v sedackach a ve volantu. Resil nekdy neco takoveho? Diky
Jsem NESOLIDNÍ PRODEJCE, Proto sám prodávám zboží kde jsou lidi sním spokojený. Ale sám se nechám nachytat od člověka co neni ani označený! Skvělé!!

---
1,9 TDI PD 96kW ASZ a 2,5 TDI AEL 103kW
White
Přispěvovatel

Příspěvek od White »

Odpor by mněl být +- 3ohmy

Ty jsis dal do bežného provozu místo volantu s airbagem tak volant bez airbagu? To můžeš rovnou vystřihat kabeláž a řj ať ušetříš nějake to kilčo na váze a kontrolku zalepit izolepou v budikach a hotovo :)

Nebo děláš nějakou prasárnu co? Přiznej se lež má krátke nohy :)
nejrychlejsi
Nesolidní prodejce
Nesolidní prodejce

Příspěvek od nejrychlejsi »

Bohuzel mam auto s fajn vybavou a nechci stipat kabely. Dal sem r333 sedaky sportovni predky a volant od omp. Konektor na bag jsem strcil pod plasty spinacky ale furt na maxiku pipaj bagy :-) tak jsem to chtel nejjednodusim zpusobem obelstit. Odpor +- 3ohmy nemohl bys hodit nejakej odkaz. Janu odporu zustal stat u bav20 21 😅 A respektive jakym koncem do jakyho pinu. Vim urcite ze se to nekde resilo ale topic jsem nenasel.
Jsem NESOLIDNÍ PRODEJCE, Proto sám prodávám zboží kde jsou lidi sním spokojený. Ale sám se nechám nachytat od člověka co neni ani označený! Skvělé!!

---
1,9 TDI PD 96kW ASZ a 2,5 TDI AEL 103kW
White
Přispěvovatel

Příspěvek od White »

Ani si nenapsal o jaké auto se jedná jinak hledej na googlu resistor 3ohmy,
Skoč do nejbližšího krámu s elektro součástkama a určitě budou vědět
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“