Peugeot 807 2.0hdi rv 2003 obcas nejde nastartovat,nebo se sami v klidovym stavu spusti svetla,nebo sporadicky nefunguje dalkovy ovladac zamykani.S airbagem se nelze spojit a trvale sviti.
Napichnul jsem BSI jednotku autocomem a stezuje si to na sbernice:
Ridici jednotka komunikace volantu -chyba komunikace
Ridici jednotka airbagu linka data - chyba komunikace
Ridici jednotka desky rele - linka data
Sit podvozku - aktivovana nizka priorita
Myslim si ze je nekde studeny spoj nebo ko jednotka BSI.
Odchazi jednotky bsi u tehle modelu?
sbernice peugeot 807
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Dneska mi zakaznik dotahl auto.Vubec nejde nastartovat,sami se spousteji blikny,sterace predni i zadni,xenony se v urcitych intervalech spousti.Auto nejde zamykat dalkou,ale jen klickem,vnitrni zamykaci tlacitko obcas jde,...roman1648 píše:Já myslím že to odchází u všech těchto aut...včetně nových, prodáváme to jak na běžícím páse...
Ma toto vsechno nastarost BSI?
Jde opravit nebo to je na vymenu?Kdybych ji menil,musi se nejak nahravat?
zvladnu to nakonfigurovat launchem x431? Co vsechno ke konfiguraci potrebuju?Jde mi o to zda kdybudu shanet BSI,abych nepotreboval napriklad pin imma. On je v bsi i imobiliser?Kde bsi najdu u peugeota 807?je u kastliku spolujzdce nebo pod volantem?amigo píše:Je to riadene Bsi.Po vymene sa musi nakodovat a nakonfigurovat.
Sám to neuděláš musí se nejprve stará upravit a pak lze konfigurovat.Na to samozřejmě potřebuješ pin a vědět co máš v autě nainstalovaný proto je to online jednodušší.Raději je někomu dej a ten ti je připraví mimo auto.Občas se stane že se sama na autě smázne pak lze znovu naprogramovat.Stává se to kvůli špatnej baterce vlivem podpětí při startu.
A co v nich odchazi?software a nebo samotna mechanikcka cast?Pokud mechanicka cast neslo by jen prehodit chip ze spatne do dobre?geo píše:Sám to neuděláš musí se nejprve stará upravit a pak lze konfigurovat.Na to samozřejmě potřebuješ pin a vědět co máš v autě nainstalovaný proto je to online jednodušší.Raději je někomu dej a ten ti je připraví mimo auto.Občas se stane že se sama na autě smázne pak lze znovu naprogramovat.Stává se to kvůli špatnej baterce vlivem podpětí při startu.
Nemate nekdo postup jak nakonfigurovat immo,a klice v bsi?Mam lexii a 4mistny pin.