sbernice peugeot 807

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
oregan
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

sbernice peugeot 807

Příspěvek od oregan »

Peugeot 807 2.0hdi rv 2003 obcas nejde nastartovat,nebo se sami v klidovym stavu spusti svetla,nebo sporadicky nefunguje dalkovy ovladac zamykani.S airbagem se nelze spojit a trvale sviti.
Napichnul jsem BSI jednotku autocomem a stezuje si to na sbernice:

Ridici jednotka komunikace volantu -chyba komunikace

Ridici jednotka airbagu linka data - chyba komunikace

Ridici jednotka desky rele - linka data

Sit podvozku - aktivovana nizka priorita

Myslim si ze je nekde studeny spoj nebo ko jednotka BSI.

Odchazi jednotky bsi u tehle modelu?
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Já myslím že to odchází u všech těchto aut...včetně nových, prodáváme to jak na běžícím páse...
oregan
Přispěvovatel

Příspěvek od oregan »

roman1648 píše:Já myslím že to odchází u všech těchto aut...včetně nových, prodáváme to jak na běžícím páse...
Dneska mi zakaznik dotahl auto.Vubec nejde nastartovat,sami se spousteji blikny,sterace predni i zadni,xenony se v urcitych intervalech spousti.Auto nejde zamykat dalkou,ale jen klickem,vnitrni zamykaci tlacitko obcas jde,...
Ma toto vsechno nastarost BSI?
Jde opravit nebo to je na vymenu?Kdybych ji menil,musi se nejak nahravat?
amigo
Přispěvovatel

Příspěvek od amigo »

Je to riadene Bsi.Po vymene sa musi nakodovat a nakonfigurovat.
Galleto,Renault Clip,Lexia3,Vcds,Op-com,,Vag tacho,Autoscop 4,See-prog.Bee prog.UPA prog,KTS 520,BDM.ETL prog.
oregan
Přispěvovatel

Příspěvek od oregan »

amigo píše:Je to riadene Bsi.Po vymene sa musi nakodovat a nakonfigurovat.
zvladnu to nakonfigurovat launchem x431? Co vsechno ke konfiguraci potrebuju?Jde mi o to zda kdybudu shanet BSI,abych nepotreboval napriklad pin imma. On je v bsi i imobiliser?Kde bsi najdu u peugeota 807?je u kastliku spolujzdce nebo pod volantem?
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

Sám to neuděláš musí se nejprve stará upravit a pak lze konfigurovat.Na to samozřejmě potřebuješ pin a vědět co máš v autě nainstalovaný proto je to online jednodušší.Raději je někomu dej a ten ti je připraví mimo auto.Občas se stane že se sama na autě smázne pak lze znovu naprogramovat.Stává se to kvůli špatnej baterce vlivem podpětí při startu.
oregan
Přispěvovatel

Příspěvek od oregan »

geo píše:Sám to neuděláš musí se nejprve stará upravit a pak lze konfigurovat.Na to samozřejmě potřebuješ pin a vědět co máš v autě nainstalovaný proto je to online jednodušší.Raději je někomu dej a ten ti je připraví mimo auto.Občas se stane že se sama na autě smázne pak lze znovu naprogramovat.Stává se to kvůli špatnej baterce vlivem podpětí při startu.
A co v nich odchazi?software a nebo samotna mechanikcka cast?Pokud mechanicka cast neslo by jen prehodit chip ze spatne do dobre?
Nemate nekdo postup jak nakonfigurovat immo,a klice v bsi?Mam lexii a 4mistny pin.
Odpovědět

Zpět na „Peugeot“