VOLBY 2016 - průzkum, hlasování

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Koho budete volit?

Anketa končí za 03 črc 2019, 10:38

ANO 2011
4
8%
?SSD
0
Žádná hlasování
KDU-?SL
0
Žádná hlasování
KS?M
6
12%
ODS
4
8%
Pir?ti
3
6%
SPD
10
19%
STAN
1
2%
Svobodn?
3
6%
TOP 09
3
6%
?svit-NK
2
4%
... ostatn?, jin? (pros?m, zminit v diskuzi a n?jak obh?jit)
0
Žádná hlasování
... prozat?m nev?m
2
4%
... nebudu volit
14
27%

Celkem hlasů: 52

Forest
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Forest »

jericho-3 píše:No právě, mám na triku vše, co tady různí parchanti provedli. A mimochodem, já už mám vše předplaceno, protože jsem od republiky nic neodčerpal.
Pockej a co ta tvoje nezkolaudovana dilna - minimalne to je tvuj dluh spolecnosti. Zatimco ostatni museli delat vse poctive, ty jsi na to hodil bobek ;)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Mě můžou nějací byrokraté vyhulit. Ani jeden z nich včetně státu nemají žádnou zásluhu na tom, aby mi cokoliv usnadnili , takže potřebuji ,jen aby neotravovali .. Nesnáším lehkoživky schované za státem a jeho přiblblými zákony stvořenými jim podobnými včetně rudé pakáže, která díky českým buranům si žije na vysoké noze..
nepropadat panice...
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

Tak jdi za hranice takm tě nikdo otravovat nebude ty nabubřelej věčně nespokojenej čechu
(rofl) Ty vole ty seš kabaretiér (rofl)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

jericho-3 píše:Mě můžou nějací byrokraté vyhulit. Ani jeden z nich včetně státu nemají žádnou zásluhu na tom, aby mi cokoliv usnadnili , takže potřebuji ,jen aby neotravovali .. Nesnáším lehkoživky schované za státem a jeho přiblblými zákony stvořenými jim podobnými včetně rudé pakáže, která díky českým buranům si žije na vysoké noze..
Ty ignorante, ani si neuvedomujes co vsechno pro tebe stat dela. Ano, z nasich dani, ale dela.

Paklize nesnasis takove o kterych pises, pak bys mel bytostne nesnaset Havla (za jeho zivota) ... jenze tvuj problem je, ze kazes vodu a sam chlastas vino po hektolitrech.

Vubec bych se nedivil, kdybys byl presne to, o cem ze zasti pises.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

To možná dělá pro tebe, ty cápku, nemáš tušení, co je to samostatnost..Dělá hlavně pro mě to, co je v tom mém odkazu pod tímto..Tam jsou ocáskové jako jsi ty, samý lemplové..To jsou experti na projebávání státních peněz. Proč velká většina firmiček nerada moc platí státu? Když se ptám šéfů proč, říkají, klidně bych dal víc, ale oni ty peníze projebou nebo je nacpou nemakačenkům jen aby je potom zvolili..
https://www.novinky.cz/ekonomika/417903 ... nance.html
nepropadat panice...
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

A6TDI píše:Ty si možná neodčerpal , ale stát čerpal za tebe .. Tak jediné východisko spálit tu rudou občanku a hibaj za hranice ,
Příznám se, že nevím, co tím chtěl básník říci...
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“