Passat CC Výmena motora CBAB za CFFB ...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Passat CC Výmena motora CBAB za CFFB ...
zdravím chlapcov riešil niekto takúto výmenu CBAB za CFFB na passate CC? motor je tam zadretý. tak by som to už radšej prerobil na CFFB CR druhej generácie. mám tu CFFB s komplet elektrikou až po ECU motora.
Tepovanie, mechanika. UPDATE máp RNS COLUMBUS, VCDS, ODIS ENGINNERING
,chiptuning, uprava softwaru dsg, flash RJ motora, BCM, gateway a pod., servis klimatizacie a čistenie vozidiel ozónom
,chiptuning, uprava softwaru dsg, flash RJ motora, BCM, gateway a pod., servis klimatizacie a čistenie vozidiel ozónom
no schema oboch motorov a idešlukas6666 píše:Sak ano len elektrika na sofeeovom nosniku povodna na dva konektory a cffb mam uz len na jeden

"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Tak to tam asi nedá, starý vstřiky maj uplně jiný uchycení než má motor CF..
Mám tu celý motor CBAB,najeto 170tkm,kdyby si tam chtěl dát ten původní.
Mám tu celý motor CBAB,najeto 170tkm,kdyby si tam chtěl dát ten původní.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
Vyriesil som to uz inak ide tam cega 125 kw a hotovo. Podla mna najlepsia alternativa, upravim ecu a hotovo. Cega ma vstreky klapky a vsetko ako cbab a hlavne nie je poruchova ako cbab. Takto som to vyriesil.
Tepovanie, mechanika. UPDATE máp RNS COLUMBUS, VCDS, ODIS ENGINNERING
já osobně bych to už nedělal, tolikrát jsme se vyjebali s výměnama motorů a´t to byl fiat,renault, opel...joooooooo, to je všechno stejný....leda hovno
pak je to 14ti denní maturita aby to někdo rozjel
když měnit motor tak jen za ten co tam má být
nejsem/nejsme žádní elektroexperti ale pokud má někdo čas a chutť se s tím trápit proč ne
nejsem/nejsme žádní elektroexperti ale pokud má někdo čas a chutť se s tím trápit proč ne

Ono to nie je problemroman1648 píše:já osobně bych to už nedělal, tolikrát jsme se vyjebali s výměnama motorů a´t to byl fiat,renault, opel...joooooooo, to je všechno stejný....leda hovno

"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke