octavia 2 gateway

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Pato RS
Nováček
Odpovědi: 0

octavia 2 gateway

Příspěvek od Pato RS »

Dobrý deň. Prosím vás vie mi niekto S istotou povedať či mi nebude vybijat baterku gateway 1ko 907 530 P? mám vymenené rádio. Teraz mám 530 c.. Dakujem, octavia 2 2004, prípadne kúpim nejaký vhodný ak má niekto na predaj
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

jaký rádio...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Pato RS
Nováček

Příspěvek od Pato RS »

Ladas píše:jaký rádio...
Čínska kópia rns S navi, konkrétne vw 7088.. Resp to rádio tam bolo už pri kúpe auta ale nevymenili gw, tak to zere baterku.
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

tak to ti nikdo asi neporadí čína je nevyzpytatelná
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
mjanulik
Přispěvovatel

Příspěvek od mjanulik »

vetšinou čínské rádia,pokud se jedná o náhradu za columbus mívají dva plusy,ale zapojuje se jen jeden,rádio se pak vypíná a zapíná přes can,popřípadě pokud má klíček spínanené plus tak lze zapojit toto plus na klíček,pak to baterku nevybíjí,pošli foto schémata zapojení daného rádia.
Pár jsem jich montoval i do starších aut,kde v případě origo rádia by bylo potřeba měnit gatewey,u číny nebylo potřeba

PS: samozřejmě v případě číny to muže individiuální
Pato RS
Nováček

Příspěvek od Pato RS »

fotku schémy? stači to čo je na rádiu ? :D ..tak akože ked vytiahnem klučik tak sa vypne rádio ale začne cvakať v komfortke a všeliake chyby su v gw taže som predpokladal že to je tým že to je zle nakódované alebo sa nedá nakodovať Obrázek
mjanulik
Přispěvovatel

Příspěvek od mjanulik »

máš zapojené oba plusy nebo jen jeden,pokud máš zapojené i vodiče od can,tak rádio bude komunikavat s autem,ale vždy bude v gateway chyba ohledě rádio,protože pozná že se nejedná o originál rádio a pokud gateway nakoduješ že není rádio,tak tam bude chyba stejně bo rádio si tahá informace z auta,zkus idpojit vodiče can + a can - jestli není rádio vadné,akorát se ti pak nebude vypínat přes klíček

cinské rádio nijak nekoduješ,nespojíš se s tím nijak,nejde to
Pato RS
Nováček

Příspěvek od Pato RS »

pravdepodobne su oba zapojené ...takže ked odpojím can , tak by malo radio dalej fungovat a nemalo by vybijat baterku ? či zle chápem
mjanulik
Přispěvovatel

Příspěvek od mjanulik »

odpoj vodič ACC+,rádio pokud funguje tak jak má,tak se spíná po canu,takže can vodiče nech zapojené a zkus co to dělá,pokud se nic nezmění tak odpoj vodiče can+ a can - a zkus,pokud bude vše oka,tak musiš gatewey nakodovat bez rádia,ale bez vodiču can si nebude brát rádio informace z auta a pravděpodobně se ti nebude vypínat,budeš muset ručně.
A co jiné origo rádio?
A hlavně zkontroluj v první řadě zde je vše v pořádku zapojené
Pato RS
Nováček

Příspěvek od Pato RS »

aha , tak to som sa sekol, lebo acc mám odpojené a funguje normálne , takže keď odpojím can , tak len nebude komunikovat s autom , akoze sa mi nespusti kamera cuvacia a nebudem moct radio ovladat cez páčky...nemám možnost skusit ine radio
mjanulik
Přispěvovatel

Příspěvek od mjanulik »

jo přesně,ale u zpátečka se dá napojit na zpátečkové světlo,pokud není,takže kamera ti bude spínat,ale to je vše a nemělo by se ti vypínat podle klíčku
Pato RS
Nováček

Příspěvek od Pato RS »

tak to su také detaily , hlavne aby to nevybíjalo, takže budem musiet aj odkodovať radio ? ...Dakujem za rady , zajtra to pozriem.
mjanulik
Přispěvovatel

Příspěvek od mjanulik »

aby tam nebyly chyby tak ano v gatewey zrušit origo rádio,ale i tak pro jistotu zkontrolovat odběr po usnutí jednotek
Pato RS
Nováček

Příspěvek od Pato RS »

ok, dik ešte raz
Pato RS
Nováček

Příspěvek od Pato RS »

tak len tak pre info , gateway som kupil 530AA ale aj tak v nom bola chyba , tak som odpojil blbý can na radiu a pripojil to normálne, jediny problem nejde mi podsvietenie aj ked je vystup , ale dakde na nemeckom fore som sa docital ze to radio nemalo funčkný ten vystup.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“