Prodám palivové dřevo - Buk

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Forest
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Forest »

pafka píše:forest-Jinymi slovy: spousta prace, nizsi vyhrevnost, spoustu bordelu.
je vidět že jsi dřevo na topení nepotřeboval, tohle je právě ideál, nařežeš jen na délku, a to je vše ;)
Pafko, dovol mi, abych Te vyvedl z omylu. Mame rodinnou chatu, kde mame v suterenu komorni kaminka (vnitrni objem <10 l, polinka <20cm delky) a v prizemi velikanske kachlaky (polena <120cm).

Co se dreva tyce, mame z vlastnich zdroju (mame les, vse si zpracovavame vyjma kaceni svepomoci, aktivne se podilim). Jedna se majoritne o dub, do spodnich a na zatop pouzivame smrk. Ver mi, ze jsem v prubehu tech nekolika let (a desitek spalenych metru) mel moznost poznat vyhrevnost da se rict na vlastni kuzi (za asistence digitalnich teplomeru).

Z kury dubu, ktera hori vyrazne rychleji nezli vnitrni cast kmenu tak navic zbyde spoustu bordelu, ktera se tam dostane predevsim v ramci manipulace (hlina apod.).

@MirekX: Preci jen jsem se dopustil chyby (ostatne, jsem jen clovek): nikoliv obliny (to je to, co ma stopy vnejsku) ale krajinky. Od dedy, truhlare bych dostal vychovnou ... omlouvam se a Mirkovi dekuji za opravu.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Foreste, bůh ví, na jaké obliny jsi myslel... slečna / paní byla "dřevo"? (noteeth)
GIV Variant TDi ???kW
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Slavkov píše:Foreste, bůh ví, na jaké obliny jsi myslel... slečna / paní byla "dřevo"? (noteeth)
Ty jsi takovej technickej typ, ze? Tak to Te potesi toto (noteeth)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

Forest : myslim si že bude pro všechny lepší ,když se přesuneš do jiného topicu a přestaneš zde "přispívat" ..
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

A6TDI: Myslim si, ze prozatim nemam duvod prispivat...tedy, pominu-li fakt, ze bys to mel nechat presunout do prislusne sekce aby to bylo fer vuci ostatnim prodavajicim.

A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

Ale máš pravdu že je z toho víc odpadu .
A mokrý je to taky přespříliš , bo to ted ještě nasálo..
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“