elektrika Peugeot Partner

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
karell
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

elektrika Peugeot Partner

Příspěvek od karell »

Ahoj, přijel pán s Partnerem rok 2003 1,9d 51kw, že mu nnesvítí světla, loni měl podobný problém, je to tutan a dal u vleku místo dvouvláknové žárovky jednovláknovou a ještě mnoho jiných kopanců, takže nakonec vypálil BSI, tu jsem nechal vyměnit.
A ted mu nefunguje levé zadní koncové světlo, vše ostatní jde, žárovka a pojistka samozřejmě v pořádku. Měrím po kabelu a docházim až ke konektoru na BSI odkud do nej prostě nic nejde, žádný proud.

proto se ptám zda někdo ví co ted...???
d frantíků e moc nevrtám, takže opět BSI??? a nebo na to mají vliv páčky pod volantem???

pán je zedník a je hrozně rychlej a po mě ještě chce ať ,,prostě a jednoduše´´ natáhnu kabel od pravého koncového a je po problému, ale me se to prostě moc nezdá, ten problém tam z nějakého důvodu je a myslim si že výrobce tu eletriku taky tahá pro gaždou stranu zvlášť né jen tak pro nic za nic....?

dík za případné rady pakliže se stim nekdo setkal :)
P-DIAG
Přispěvovatel

Příspěvek od P-DIAG »

Docela častá závada přetížených výstupů. Těhle BSI ze stejnou vadou jsem už vyměnil hromadu a hodně často to mělo společného jmenovatele. Tažné zařízení a vozík v dezolátním stavu. Bohužel tady nemá co prasknout,jištění výstupu není pojistkou . Tak to časem odrovná koncový driver.
Bavím se o Partner 2002 nahoru 206 atd...
Opravy autoelektriky,autoelektroniky,diagnostika,programování jednotek atd...
karell
Přispěvovatel

Příspěvek od karell »

Ja Pána proste nechapu, vsude narvane jine zarovky, misto dvouvlaknove dana jednovlaknova apod...jak na aute tak na vleku. Tak jsem nakonec nemohl nic jineho nez ze jsem propojil kabel levemu koncovemu od praveho hned u konektoru na vystupu z BSI, abych nemusel tahat kabel od lampy k lampe.
Moc se mi to nelibilo ale nas zakaznik nas pan.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

někteří lidi jsou prostě blázni no a nevysvětlíš jim to že pitomou žárovkou nebo silnější pojistkou někde můžou znepojízdnit auto a nadělat škody za tisíce...
o těch vlecích se ani nebavím...hrabe se v tom kde kdo, nějkej jouda někde na stavbě, pak to píchnou do auta ( tuhle Ducato 2012 ) - bum, a půlka věcí na autě najednou nefunguje
každý si myslí že pojistky jsou všemocné ale tak to opravdu není...
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“