Úbytek g12
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Úbytek g12
Zdravim Vás , chci se zeptat prosím, mám Octavii 2 motor BKD a jednou za čas musím dolévat vodu do chladiče (G12) . Ale nikde neni vidět že by se tam nějaká známka nebo stopa po ni ukázala ani během tlakové zkoušky. Jediné co se projevilo bylo při demontáži turba , že v něm nebo někde v těch místech byla prý po G12 stopa. Mohli by jste mi poradit na co mrknout nebo co s tím udělat. Jsem z toho nesvůj. děkuji 

-
- Aktivista
Re: Úbytek g12
Lukyno0o píše:Zdravim Vás , chci se zeptat prosím, mám Octavii 2 motor BKD a jednou za čas musím dolévat vodu do chladiče (G12) . Ale nikde neni vidět že by se tam nějaká známka nebo stopa po ni ukázala ani během tlakové zkoušky. Jediné co se projevilo bylo při demontáži turba , že v něm nebo někde v těch místech byla prý po G12 stopa. Mohli by jste mi poradit na co mrknout nebo co s tím udělat. Jsem z toho nesvůj. děkuji
propláchni a přejdi na G11 ta se tak netratí

-
- Přispěvovatel
Ján Horosz píše:Chladic na EGR bude prepaleny, alebo tesnenie pod hlavou.
Odpoj hadicky na vodu od EGR, spoj ich s kuskom zeleznej trubky, ked prestane miznut voda, je to chladic EGR-u.
To je ten bazmek hned za motorem nahoře pod vedením sání? Kolik tam k němu jde těch hadiček? A to jsou všechny gumový jen stažený nějakou páskou? Díky moc
-
- Přispěvovatel
právě proto se taky ptám, nejsem zas tak zoufalej abych se mermomocí do toho pouštěl sám, jen mě zajímalo jestli se to nechá udělat doma na koleni a všechny aspekty s tim spojený. pokud by měli být problémy radši to hodim někam kde to zmáknou. na auto já jse cíťa.fekálek píše:Neuraž se, ale člověk s tvými zkušenostmi viz. tvé dotazy výše by se do takhle složitého vozu neměl hrabat. Nech to někomu jinak něco poděláš a bude to jen drašší. Ti co ti tu radí začínali na š100 a prošli si vším možným a ty by jsi chtěl hned opravovat takovou mašinu