1,6TDI P057100 skoda svieti kotrolka motora a brzdove svetlo
Moderátoři: šulda, Moderátoři
1,6TDI P057100 skoda svieti kotrolka motora a brzdove svetlo
Ahoj . Mám tu OCT II facleift 1,6 TDI PCR 21 . 77 KW , Problem je že vypisuje DTC v ecu motora P057100 BRaik SWITCH Imposible Signal . Brzdove svetlo svieti stale , Vymenil som spinač brzdoveho svetla ale bohužial bez zmeny . Neriešil niekto ?? .
Re: 1,6TDI P057100 skoda svieti kotrolka motora a brzdove sv
Nikto neriešil ?? je to jedna z tých chuťoviek .Panoramix píše:Ahoj . Mám tu OCT II facleift 1,6 TDI PCR 21 . 77 KW , Problem je že vypisuje DTC v ecu motora P057100 BRaik SWITCH Imposible Signal . Brzdove svetlo svieti stale , Vymenil som spinač brzdoveho svetla ale bohužial bez zmeny . Neriešil niekto ?? .
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
ne na 2 tdi ale podle mne princip maji stejnej hazelo to chybu brzdoveho spinace a porad svitila brzdova svetla i po odpojeni a vymeneni brzdoveho spinace tak jsem dal hledal a zjistil to co jsem psal byl ko snimac spojkoveho pedalu (0261230081) tenhle. a projdi vsechny pojistky myslim ze to byla 5amper v motoru v eboxuPanoramix píše:tiež 1,6 TDI ??toyota.kzj píše:no a napejeni ma ten brzdovej spinac ? mne to delal touran a byla praskla pojistka ke spojkovemu snimaci , tak jsem dal novou a snimac spojky zakouril a bylo po nem po namontovani noveho spojkoveho snimace zhasla i brzdova svetla
Ty tam mas tenhle spojkovej valecek (http://www.autokseft.cz/FEBI-Hlavni-val ... 6-nd191996)