1,6TDI P057100 skoda svieti kotrolka motora a brzdove svetlo

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Panoramix
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

1,6TDI P057100 skoda svieti kotrolka motora a brzdove svetlo

Příspěvek od Panoramix »

Ahoj . Mám tu OCT II facleift 1,6 TDI PCR 21 . 77 KW , Problem je že vypisuje DTC v ecu motora P057100 BRaik SWITCH Imposible Signal . Brzdove svetlo svieti stale , Vymenil som spinač brzdoveho svetla ale bohužial bez zmeny . Neriešil niekto ?? .
Panoramix
Přispěvovatel

Re: 1,6TDI P057100 skoda svieti kotrolka motora a brzdove sv

Příspěvek od Panoramix »

Panoramix píše:Ahoj . Mám tu OCT II facleift 1,6 TDI PCR 21 . 77 KW , Problem je že vypisuje DTC v ecu motora P057100 BRaik SWITCH Imposible Signal . Brzdove svetlo svieti stale , Vymenil som spinač brzdoveho svetla ale bohužial bez zmeny . Neriešil niekto ?? .
Nikto neriešil ?? je to jedna z tých chuťoviek .
toyota.kzj
Přispěvovatel

Příspěvek od toyota.kzj »

no a napejeni ma ten brzdovej spinac ? mne to delal touran a byla praskla pojistka ke spojkovemu snimaci , tak jsem dal novou a snimac spojky zakouril a bylo po nem po namontovani noveho spojkoveho snimace zhasla i brzdova svetla :)
Panoramix
Přispěvovatel

Příspěvek od Panoramix »

toyota.kzj píše:no a napejeni ma ten brzdovej spinac ? mne to delal touran a byla praskla pojistka ke spojkovemu snimaci , tak jsem dal novou a snimac spojky zakouril a bylo po nem po namontovani noveho spojkoveho snimace zhasla i brzdova svetla :)
tiež 1,6 TDI ??
toyota.kzj
Přispěvovatel

Příspěvek od toyota.kzj »

Panoramix píše:
toyota.kzj píše:no a napejeni ma ten brzdovej spinac ? mne to delal touran a byla praskla pojistka ke spojkovemu snimaci , tak jsem dal novou a snimac spojky zakouril a bylo po nem po namontovani noveho spojkoveho snimace zhasla i brzdova svetla :)
tiež 1,6 TDI ??
ne na 2 tdi ale podle mne princip maji stejnej hazelo to chybu brzdoveho spinace a porad svitila brzdova svetla i po odpojeni a vymeneni brzdoveho spinace tak jsem dal hledal a zjistil to co jsem psal byl ko snimac spojkoveho pedalu (0261230081) tenhle. a projdi vsechny pojistky myslim ze to byla 5amper v motoru v eboxu

Ty tam mas tenhle spojkovej valecek (http://www.autokseft.cz/FEBI-Hlavni-val ... 6-nd191996)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“