Sharan svieti ABS

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Ivan83
Nováček
Odpovědi: 0

Sharan svieti ABS

Příspěvek od Ivan83 »

potrebujem poradit, Sharan svieti kontrolka ABS vag vypisuje poruchu
hydraulickeho cerpadla. r.v. 98 motor VR6 nestretol som sa este s takouto chybou
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Setkal, jedna z možných příčin může být to, že při výměně destiček se zatlačením pístku vytlačí znečištěná kapalina do okruhu a potom odejde čerpadlo. Zkus ještě udělat základní nastavení.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
Ivan83
Nováček

Příspěvek od Ivan83 »

Prave ze nastavenie mi nejde
skreko
Přispěvovatel

Příspěvek od skreko »

keď mi svietilo ABS, mal som prerušený kontakt na čidle otáčok ABS, je to umiestené na každom kolese
smoula
Přispěvovatel

Příspěvek od smoula »

Ja sem mel podobnou hlasku na Polu a byla to jen pojistka.U pola je nad baterkou v tom krytu :)
Co nejde silou jde jeste vetsi silou :) :) :)
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

ale on ma poruchu na cerpadle, ne na snimacich nebo pojistkach...chce to trochu cist panove.
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

Peete píše:ale on ma poruchu na cerpadle, ne na snimacich nebo pojistkach...chce to trochu cist panove.
ale aj tak by som pozrel poistky ktore istia napajanie ABS, kontakty a tak, vieme ake problemy vznikaju na golfe IV. jedne manik vymenil ABS a potom prisiel ku mne ze ani po vyemen mu nefunguje stale pisu chybu nieco s cerpadlom. tak som pozrel tie 3 poistky na kryte akumulatora a precisitl. Abs hned nabehlo a manik na mna pozeral jak puk (LOL)
vraj v bosch servise mu diagnostikovali vadne ABS. tak som ho poslal za nimi ze co na to povedia.......
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“