Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
pokud to půjde tak rychle jako ten nový systém tak 2 roky klid
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
bordel v tom je a technici se bojí protože jim hrozí dost velkej flastr a zákaz činnosti když se třeba nějakej debil bude 19.35 chlubit na nově jak má DPF OFF a prošel přávě na STK a že tu takový blbci v republice jsou...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Jo to jsou a pár jich takových znám.Ale.od začátku ledna jsem byl na emisích 3krat a bez problémů. Dokonce jedno ducato dost pelech snad 400 najeto,dva roky byl prasklý přívod od turba k EGR,všade sazí až hrůza,z vejfuku lítaly hodinu brikety co jsem s tím musel jezdit ať se to trochu vyčistí a kupodivu prošel.Borec je tam nový, mne nezná a podle toho jak mu dával za uši tak to asi opravdu měřil.A podle toho jak se bavil s nějakým typem,zřejmě kamarád,tvrdil že pokud není závada v řj tak to z 99% projde.
To spíš nám s tím dělají obstrukce na STK.Chybí tam typový štítek,asi kdysi rana a nikdo to neřešil.Tak na měsíc a Fiat chce papíry od policie,testaci vin kódu a podobné 3,14čoviny.Na auto staré 14let.Na 5let starou oktávu nám objednali ve škodovce štítek a nikdo krom vinu nic nechtěl.
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Jo to je mi jasný.Ale že fiat s tím dělá takové ciráty.Jako tímto nás nabádá defakto k trestné činnosti.Ty podmínky co si dali aby vydali štítek jsou až nesplnitelné