doba zhavenia pri -20 passat 96kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
Nechcel som aby sa tu rozprudila debata o tom kto vie viac o zhaveni.Na zaciatku som chcel le jednoduchu informaciu od niekoho kto ma 96 kw passata a ako dlho mu to zhavi pri -20.Ale dakujem aj za tie rozporuplne informacie.Skusil so napichnut nove cidlo teploty vody.Uz teraz je riadna kosa tak uvidim rano.Inak na starych dieslovych motoroch sa mi prezhavovanie neosvedcilo .Udajne vtedy dochadza ku vyhoreniu kyslika z predkomorky a motor chyta tazzsie.Myslim stare D aTD aby ma niekto nechytal za slovo.
vladiir127
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
je to jak píšeš netrvá to ani minutu a nafoukne se, dal jsem žhavku z alh,senioring1 píše:Roztavený koniec a nafúknutý driek . Takú žhavku by som nechcel vyberať .slovacek.milos píše:počkáme na senoringahonzas1 píše:Já bych si tipnul ze rozzhavene..
žil jsem z pokusu před mnoha lety měl jsem žhavku z nějakého golfa TD rožla se špička a svítila snad týden pak jsem ji odpojil,
z alh se rožne špička pak se rožhaví celá a do minuty se nafoukne kdy střelí už jsem nečekal už jsem toho nechal

-
- Aktivista
[quote="senioring1"][quote="slovacek.milos"]
mi to tak prostě zaujalo protože jsem dnes vyráběl zajímavý stroj malou kovovou misku a pod ní žhavku z feldy,
do misky naleješ nějaký desifenčkní sajrajt, strčíš do úlu a připojíš do auta na zapalovač, cca za tři minuty se ten sajrat vypaří do úlu, no kdybych tam dal žhavku z alh asi by to moc dlouho nefachčilo a je fakt že jsem z alh nikdy tak dlouho nezkoušel
mi to tak prostě zaujalo protože jsem dnes vyráběl zajímavý stroj malou kovovou misku a pod ní žhavku z feldy,
do misky naleješ nějaký desifenčkní sajrajt, strčíš do úlu a připojíš do auta na zapalovač, cca za tři minuty se ten sajrat vypaří do úlu, no kdybych tam dal žhavku z alh asi by to moc dlouho nefachčilo a je fakt že jsem z alh nikdy tak dlouho nezkoušel

-
- Přispěvovatel
Je to tým , že niekedy sa používali 12V žhaviče a dnes sa používajú rýchložhaviče 7V a 5 V ,pričom je SW ošetrená dľžka žhavenia .slovacek.milos píše:je to jak píšeš netrvá to ani minutu a nafoukne se, dal jsem žhavku z alh,senioring1 píše:Roztavený koniec a nafúknutý driek . Takú žhavku by som nechcel vyberať .slovacek.milos píše: počkáme na senoringa
žil jsem z pokusu před mnoha lety měl jsem žhavku z nějakého golfa TD rožla se špička a svítila snad týden pak jsem ji odpojil,
z alh se rožne špička pak se rožhaví celá a do minuty se nafoukne kdy střelí už jsem nečekal už jsem toho nechal
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.
-
- Aktivista
senioring1 píše:slovacek.milos píše:to jo to je jasné, ale alh je žhavič na 12V zajdu do dílny a mrknu jestli jsem nepřipojil nějakou žhavku co je na méně voltů,senioring1 píše: Je to tým , že niekedy sa používali 12V žhaviče a dnes sa používajú rýchložhaviče 7V a 5 V ,pričom je SW ošetrená dľžka žhavenia .
jinak žhavič neřízený 4,4 V ti schoří asi ve 4 vteřině
-
- Aktivista
senioring1 píše:ta svíčka co ti píšu je LDM 1156 S.2 11Vslovacek.milos píše: Je to tým , že niekedy sa používali 12V žhaviče a dnes sa používajú rýchložhaviče 7V a 5 V ,pričom je SW ošetrená dľžka žhavenia .
za pár vteřin se rožla celá a pak se navoukla jak kužela kdyžtak ji mohu ještě připojit kdy bouchnejsem přesvědcen že je z alh nebo agr co šel motor o šrotu