doba zhavenia pri -20 passat 96kw

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

vladimir127
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od vladimir127 »

Nechcel som aby sa tu rozprudila debata o tom kto vie viac o zhaveni.Na zaciatku som chcel le jednoduchu informaciu od niekoho kto ma 96 kw passata a ako dlho mu to zhavi pri -20.Ale dakujem aj za tie rozporuplne informacie.Skusil so napichnut nove cidlo teploty vody.Uz teraz je riadna kosa tak uvidim rano.Inak na starych dieslovych motoroch sa mi prezhavovanie neosvedcilo .Udajne vtedy dochadza ku vyhoreniu kyslika z predkomorky a motor chyta tazzsie.Myslim stare D aTD aby ma niekto nechytal za slovo.
vladiir127
senioring1
Přispěvovatel

Příspěvek od senioring1 »

slovacek.milos píše:
honzas1 píše:Já bych si tipnul ze rozzhavene..
počkáme na senoringa ;)
Roztavený koniec a nafúknutý driek . Takú žhavku by som nechcel vyberať .
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

senioring1 píše:
slovacek.milos píše: Roztavený koniec a nafúknutý driek . Takú žhavku by som nechcel vyberať .
kecáš si teoretik

vem si žhavku na agr připoj na baterku, dej na ni nabíječku a

pak napiš jak hezky svítí za tři dny za týden,

já to vím ;) nejsem teoretik ;)
senioring1
Přispěvovatel

[quote="slovacek.milos"]
Myslím si ,že trocha teorie by ti nezaškodilo. Zapojiť žhavku na nabíjačku a na tvrdý zdroj je obrovský rozdiel . ( ale to ty samozrejme vieš a chceš sa len pobaviť )
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.
stanomx
Přispěvovatel

Příspěvek od stanomx »

batéria na nabíjačkou nieje tvrdý zdroj?
slovacek.milos
Aktivista

senioring1 píše:
slovacek.milos píše:
honzas1 píše:Já bych si tipnul ze rozzhavene..
počkáme na senoringa ;)
je to jak píšeš netrvá to ani minutu a nafoukne se, dal jsem žhavku z alh,

žil jsem z pokusu před mnoha lety měl jsem žhavku z nějakého golfa TD rožla se špička a svítila snad týden pak jsem ji odpojil,

z alh se rožne špička pak se rožhaví celá a do minuty se nafoukne kdy střelí už jsem nečekal už jsem toho nechal ;)
šulda
Moderátor

Příspěvek od šulda »

senioring1 píše:Zapojiť žhavku na nabíjačku a na tvrdý zdroj je obrovský rozdiel .
Zkus si to přečíst ještě jednou. Nikde tam nepíše o připojení žhaviče na nabíječku.
Člověk se pořád učí.
slovacek.milos
Aktivista

[quote="senioring1"][quote="slovacek.milos"]

mi to tak prostě zaujalo protože jsem dnes vyráběl zajímavý stroj malou kovovou misku a pod ní žhavku z feldy,

do misky naleješ nějaký desifenčkní sajrajt, strčíš do úlu a připojíš do auta na zapalovač, cca za tři minuty se ten sajrat vypaří do úlu, no kdybych tam dal žhavku z alh asi by to moc dlouho nefachčilo a je fakt že jsem z alh nikdy tak dlouho nezkoušel ;)
stanomx
Přispěvovatel

Příspěvek od stanomx »

no dobre ale po naštartovani to dožhavuje 1min stále... mne na starom PD pochybujem že je tam nejake obmedzenie prudove idem dať stare žhaviče na baterku cez štarterkáble zajtra čo sa stane
senioring1
Přispěvovatel

slovacek.milos píše:
senioring1 píše:
slovacek.milos píše: počkáme na senoringa ;)
je to jak píšeš netrvá to ani minutu a nafoukne se, dal jsem žhavku z alh,

žil jsem z pokusu před mnoha lety měl jsem žhavku z nějakého golfa TD rožla se špička a svítila snad týden pak jsem ji odpojil,

z alh se rožne špička pak se rožhaví celá a do minuty se nafoukne kdy střelí už jsem nečekal už jsem toho nechal ;)
Je to tým , že niekedy sa používali 12V žhaviče a dnes sa používajú rýchložhaviče 7V a 5 V ,pričom je SW ošetrená dľžka žhavenia .
slovacek.milos
Aktivista

senioring1 píše:
slovacek.milos píše:
senioring1 píše: Je to tým , že niekedy sa používali 12V žhaviče a dnes sa používajú rýchložhaviče 7V a 5 V ,pričom je SW ošetrená dľžka žhavenia .
to jo to je jasné, ale alh je žhavič na 12V zajdu do dílny a mrknu jestli jsem nepřipojil nějakou žhavku co je na méně voltů,

jinak žhavič neřízený 4,4 V ti schoří asi ve 4 vteřině
slovacek.milos
Aktivista

senioring1 píše:
slovacek.milos píše: Je to tým , že niekedy sa používali 12V žhaviče a dnes sa používajú rýchložhaviče 7V a 5 V ,pričom je SW ošetrená dľžka žhavenia .
ta svíčka co ti píšu je LDM 1156 S.2 11V

za pár vteřin se rožla celá a pak se navoukla jak kužela kdyžtak ji mohu ještě připojit kdy bouchne ;) jsem přesvědcen že je z alh nebo agr co šel motor o šrotu
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“