Hlavně že mají perfektní rakety a zbraně hromadného ničení
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak bych rád použil tvůj rudý mozek, žijící ve vzduchoprázdnu rudé ideologie a třeba mi vysvětlíš, proč je o tu Ameriku takový zájem, že mají pořadník na imigranty i ze "slušných zemí" , např. z Evropy a když byl v minulosti a i dnes někdo pronásledován, tak odešel do USA , té kruté zpropadené země. Ročně tam utíkají tisíce Rusů, a kolik velikánů ruského původu se tam schovalo před vraždícími soukmenovci ze své vlasti. Na vás rudoších je nejkrásněší, jak si chrochtáte, když se přežíráte v demokracii a jak nenávidíte ty, kteří si demokracií přejí ve svých státech nahradit vládu rudé lůzy..PROČ KURVA NIKDO NETOUŽÍ ŽÍT V RUSKU NEBO SEVERNÍ KOREJI , POPŘÍPADĚ VE vENEZUELE, KTERÁ ZAŽÍVÁ PRÁVĚ V SOUČASNOSTI SKLIZEŇ RUDÉHO OVOCE?Ale ty na to, jako rudý pacholek samozřejmě neodpovíš, protože to ti na rudém školení nevysvětlili. Fakta jsou totiž neůprosná...
nepropadat panice...
proč je o tu Ameriku takový zájem, že mají pořadník na imigranty i ze "slušných zemí" , např. z Evropy a když byl v minulosti a i dnes někdo pronásledován, tak odešel do USA , té kruté zpropadené země. chááá jelito v dnešní době nebudou žádný pořadník potřebovat,pohrne se to z přepravních lodí do USSjako do evropy
-nedávno Poláci zveřejnili seznam ještě žijících fašistických dozorců (původem především z Litvy,Lotyšska a Estonska) z Osvětimy,proto se tam asi stahují ti roznášeči demokracie,abychránily ty potomky přisluhovačů hitlera tak jako na ukrajině 

seat 2.0 tdi
Ta zpropadená země Amerika staví plot, aby se ochránila od imigrantů , které do ní ilegálně proudí. Ještě před 25 lety jsme měli zadrátované hranice včetně kulometů a zdivočelých psů, aby rudé státy udržely své občany na svém území a chudáci dederoni museli postavit kamennou zeď, protože od vedle se linula tak libá vůně od bratrů z toho zpropadeného kapitalismu , že ani kulometná hnízda nestačila zastrašit "zfanatizované" dederony od smrtelně nebezpečného úniku z rudého ráje. Vaše bláboly o fašistech jsou směšnější v tom, že např. první vláda NDR měla z 2/3 své členy s kvalifikací členů NSDAP..Mne osobně velmi kdysi zarazilo, kolik bývalých válečných zločinců mělo novou identitu a žilo v rudém ráji soc. zemí a to i u nás..A je zajímavé, že bývalí Hitlerovi kámoši na východě, kteří fašisty po vzájemném "bratrovražedném" boji vyhnali ze svého území a části Evropy měli jedny z nejlépe hlídaných hranic na světě, ale nebylo to proti imigrantům jako v USA, ale proto "ochránit" své občany před nepodloženým útěkem na západ. Jejich ozdravná zařízení -posovětsku gulagy , praskala ve švech právě proto, aby podobné bloudy "uzdravila". Dnes mají problém s náborem do armády , mají nedostatek zdravých mladých mužů nealkoholiků...Ve své podstatě je mi jich líto, jejich potenciál je zahrabán do bahna zvrácenosti Putinových oligarchů...Dnešní používání výrazu fašista má opět posloužit v nových "pravdách" z východu, je to jejich nová písnička v minulosti osvědčená.. Bohužel.... 

nepropadat panice...
Tak založte organizaci, za hranice ni, krok, zahoďte pasy a v akci Z si nějakou postavte. Starých zbrojnošů je plná republika, tak to můžeme udělat jako v Rusku, naše koruna potom bude dobrá tak jen do mariáše a hlavní měna bude RUBL. Rusové dodnes uznávají jen dolar a dělají vše proto, s rublem si vytřít zadek a směnit jej za dolar,o kterém ví, že ten bude mít pořád cenu. Nikdo přesně dodnes neví, kolik miliard dolarů je jen v Rusku mezi obyvatelstvem...A ty pořád žiješ v minulosti a přitom tvůj bývalý sovětský zaměstnavatel nemá ani pořádnou měnu a používá měnu nepřítele..To jsou ale paradoxy... 

nepropadat panice...
Necigan. Nemas pravdu. Naopak Rusi sa snaziasa platit rublami prave preto aby si rozvijali svoju ekonomiku a nezivili zbytocne USA. Co myslis ze preco Putin zalozil Euroazijsku menu. Aby sa odtrhol od dolara a ponukol svetu alternativu proti PAX Americana. Tak nesplietaj hluposti a najprv si over fakty.
-
- Přispěvovatel
Přesně tak. Až se vzbouří ti co musí obchodovat s ropou v dolarech, tak se amíci s těma bezcennýma papírkamaTDI tech píše:Necigan. Nemas pravdu. Naopak Rusi sa snaziasa platit rublami prave preto aby si rozvijali svoju ekonomiku a nezivili zbytocne USA. Co myslis ze preco Putin zalozil Euroazijsku menu. Aby sa odtrhol od dolara a ponukol svetu alternativu proti PAX Americana. Tak nesplietaj hluposti a najprv si over fakty.
můžou jít vycpat.

Kolikrát už jsem tohle slyšel, už od mládí mi podobní "neomylní" tohle vyprávěli, vykládali o tom, jak jejich guru na východě Ameriku předhoní a pak zašlapou do země. Celý život jsem tyhle kecy leváků a komoušů poslouchal a pořád nic. Není už vám to trapné, vy zpátečníci? Vy jste ten "materiál" na metr čtverečný, který nám vždy dělal jen ostudu, a natáhl nás vždy jen do sraček. Tenhle "materiál" v Evropě měl ruce s mávátky nad hlavou a řval své hesla ať už to bylo kvůli rudé vlajce se svastikou uprostřed nebo rudé vlajce se zemědělským nářadím....

nepropadat panice...
-
- Přispěvovatel
Ano přesně tak. Kdo se pokusil vystoupit z vlaku okusil demokracii USA. Ne obyčejných lidí , ale těch co by chtěli ovládnout vše. I Jericha a jeho dílnu.Slavkov píše:Je múj pocit, že každý "diktátor", který se pokusil odtrhnout od petrodolaru, těžce okusil (pod různými záminkami) "šíření demokracie alá USA", mimo mísu?
Tdi techu, tak proč je podporuješ a jezdíš do USA a makáš za dolary? Všichni cintáte a přitom máte mokro v rozkroku, dostat vejvar v dolarech.. Jste jako všichni soudruzi pokrytci, rubl vám vždycky smrděl, protože jste za něho koupili ho.no.. Každý komoušek od mladého komsomolce po rudého drbana v Dumě si vykouří vlastní vocas, jen aby měl dolarové konto..Dle ruských zdrojů odešlo od roku 1989 do roku 2014 4,5 milionů lidí z Ruska. A víte kam? Proč asi? Proč Putin tak řádí , že mu soudruzi podnikatelé vyvádějí dolary z Ruska? Divím se, že s vámi hanba nemlátí...Ale co se divím, celý život jsem podobné typy nechápal, proč si dělali z huby sráč a přitom přešlapovali před Tuzexem... 

nepropadat panice...
Amerika je velká a rozmanitá, mám známého řemeslníka, který si vždy stěžoval, že najít pracovitého Čecha-spolupracovníka je terno. Jelikož žil v USA , tak když je mu ouzko a jelikož hodně splácí za předešlého manžela své ženy, tak když mu dojdou prachy, odjede na rok do USA a přiveze si mega..Říká utrhli by mi tam ruce /a to je po krizi a teprve se to rozbíhá/a nestačím dělat zakázky. A říká, to víš, to není jako tady, že chceš matroš a Češi jsou na obědě, přijedeš odpoledne pozdě a je zavřeno, tam mu zavoláš ve 2. hodiny v noci a on řekne, cena je taková a taková /samozřejmě vyšší než obvykle/ a když souhlasíš, vše ti bez keců připraví a můžeš makat..Takže ten dolar taky proto má tuhle kvalitu..My na ně nemáme, ať si sliníme jak chceme. Jsme jen blbí evropani, kteří rozpoutali 2. světové války a naše genetika dělá vše, znovu vše zkurvit. Blbů je zde dost a dost...
nepropadat panice...