100,- Potahová KŮŽE / LÁTKA (ČERNÁ,BÉŽOVÁ,HNĚDÁ,SVĚTLE ŠEDÁ)

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Zamčeno
deTomasso
Nováček
Odpovědi: 0

100,- Potahová KŮŽE / LÁTKA (ČERNÁ,BÉŽOVÁ,HNĚDÁ,SVĚTLE ŠEDÁ)

Příspěvek od deTomasso »

IDEÁLNÍ PRO VAŠE STAVBY, KARAVANY, OBYTNÉ VOZY, DODÁVKY atd. Prodám tuto potahovou AUTOLÁTKU (100,- za metr, ANTHRAZIT BLACK, BÉŽOVÁ BEIGE nebo SVĚTLE ŠEDÁ ) nebo AUTOKŮŽI (200,- za metr, ČERNÁ nebo HNĚDÁ). Nabízím celkem 8 druhů látek a kůže v té nejvyšší kvalite. Látka i kůže jsou vyrobeny přímo za účelem zpracování v automobilovém průmyslu, nejedná se tedy o žádnou náhradu, ale o OPRAVDU PRÉMIOVOU TOP KVALITU, ZA TO RUČÍM. Jednoduchá údržba materiálu. Oba materiály jsou velmi pevné, oděru i otěru vzdorné a velmi měkké, poddajné a neprosáknou lepidlo (množství lepidla doporučuji nanášet s rozumem), takže s nimi potáhnete téměř vše. Ideální například na předělání stropu auta do černa, přečalounění tapeců dveří, sedaček, potažení sloupků, loketních opěrek, různých dalších plastů interiéru, palubních desek a další. Lze samozřejmě použít i na spoustu dalších věcí mimo automobilový průmysl, v domácnosti třeba na renovaci vaší sedačky, židlí, postele, nebo na zahradě atd atd...

FOTO JE AUTENTICKÉ, MOJE VLASTNÍ, KUPUJETE PŘESNĚ TO, CO JE NA OBRÁZKU.

V PŘÍPADĚ ZÁJMU NABÍZÍM I AUTOMOBILOVOU KŮŽI V ČERNÉ A HNĚDÉ BARVĚ (šíře 90cm), PRÉMIOVÁ KVALITA, CENA ZA BM 200,- (běžná cena 680,-) !!!!!!

Cena za BM 100,- (všude na internetu nejlevněji od 180,- a zdaleka ne v takové kvalitě).

Požadované metry mohu zaslat poštou, nebo je možné osobní předání.

Další ínfo na telefonu 731085243 nebo na mailu. V obou případech odpovídám ihned.Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
3copsi3
Přispěvovatel

ahoj

Příspěvek od 3copsi3 »

Ahoj mal by som zaujem o ciernu latku na strop auta golf3 vies mis mi povedat kolko by to stalo a ktora latka sa tam naviac hodi
Golf 3 TDI 66kw, trysky p5O2, 12mm hlava,kat off,egr.off, IC vacsi, turbo gt 1749 Va, sanie PD 130, jednohmota pritlacak VR6, Vyfuk 55mm, soft by Drapek,
seat leon top sport arl 150 hp, vc turbo + soft
Skoda octavia 4x4 combi Gt1749 VB +AL + soft
deTomasso
Nováček

Re: ahoj

Příspěvek od deTomasso »

3copsi3 píše:Ahoj mal by som zaujem o ciernu latku na strop auta golf3 vies mis mi povedat kolko by to stalo a ktora latka sa tam naviac hodi
Ahoj, mám jednu speciální látku na stropnice, je hodně tmavě černá a dokonale se s ní pracuje, pošli mi mail, pošlu ti tam fotky, co jsem si dělal na svém autě, pro představu. Jinak cena je 150,- za metr.
kiklop32
Přispěvovatel

Příspěvek od kiklop32 »

Dej Alcantaru :)
deTomasso
Nováček

Příspěvek od deTomasso »

[quote="kiklop32"]Dej Alcantaru :)[/quote

Tu bohužel nedám ☺️
deTomasso
Nováček

Re: ahoj

Příspěvek od deTomasso »

deTomasso píše:
3copsi3 píše:Ahoj mal by som zaujem o ciernu latku na strop auta golf3 vies mis mi povedat kolko by to stalo a ktora latka sa tam naviac hodi
Ahoj, mám jednu speciální látku na stropnice, je hodně tmavě černá a dokonale se s ní pracuje, pošli mi mail, pošlu ti tam fotky, co jsem si dělal na svém autě, pro představu. Jinak cena je 150,- za metr.
Koukni na mail, psal jsem ti, nejde ti psát do zpráv
kiklop32
Přispěvovatel

Příspěvek od kiklop32 »

deTomasso píše:
kiklop32 píše:Dej Alcantaru :)[/quote

Tu bohužel nedám ☺️
Já bych uměl :D

(offtopic)
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“