vzduch v naftě
Moderátoři: šulda, Moderátoři
vzduch v naftě
zdravím mám seat toledo 2001 81 kw a problém se vzduchem v naftě když mu dám kouř auto nasaje vzduch a chcipne a nejede
vyměnen palivivy filtr a tesnení u nej
Kdyz zahybám hadickama od palivového filtru tak nasaje vzduch muže mi někdo říct kde je chyba připadne jestli někdo nemá ten hadiček co od palivového filtru k první spojce
díky
vyměnen palivivy filtr a tesnení u nej
Kdyz zahybám hadickama od palivového filtru tak nasaje vzduch muže mi někdo říct kde je chyba připadne jestli někdo nemá ten hadiček co od palivového filtru k první spojce
díky
já ten T-kus nikdy neměni popravdě, jen když mi jednou prasknul, vždycky byl problém ve filtru
dneska je milion různých výrobců a některý jsou fakt šmejd..
gumky samozřejmě nový, nejlíp origo
nezdá se mě ale že by to mělo takovej vliv že by to až zhaslůo ten motor, ale možný to je
spíš fakt omrknout nasávání v nádrži, někdy člověk zírá co tam najde...
dneska je milion různých výrobců a některý jsou fakt šmejd..
gumky samozřejmě nový, nejlíp origo
nezdá se mě ale že by to mělo takovej vliv že by to až zhaslůo ten motor, ale možný to je
spíš fakt omrknout nasávání v nádrži, někdy člověk zírá co tam najde...
Tkus vzdy a jedine origo....je to ventil ktorý musi reagovat na teplotu nafty....cinske v 90% pripadoch NEFUNGUJU...
inak nahananie bubliniek u rotačky je nekonečny problem....proste musis najst netesnost v systeme...
vacsinou su to staré hadičky!!! to ze hadicka vyzera dobre, neznamena ze cez nu neprechadza vzduch. Cez kazdu gumenu hadičku (okrem teflonovej) prechádzajú výpary...
Ked je 15 rokov stará..nemá problém prisávať vzduch sama cez seba...
inak nahananie bubliniek u rotačky je nekonečny problem....proste musis najst netesnost v systeme...
vacsinou su to staré hadičky!!! to ze hadicka vyzera dobre, neznamena ze cez nu neprechadza vzduch. Cez kazdu gumenu hadičku (okrem teflonovej) prechádzajú výpary...
Ked je 15 rokov stará..nemá problém prisávať vzduch sama cez seba...
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke