Vstřiky 66kw-prosím o radu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vstřiky 66kw-prosím o radu
Ahojte, měl bych dotaz ohledně vstřiků na motor 1.9tdi 66kw (alh).Odešel mi řídící vstřik,sehnal jsem si vstřiky (foto jsem posílal mechanikovi spolu s konektorem) a když mělo dnes dojít na výměnu,tak si všimnul že mám kulatý konektor na řídicím vstřiku (koupil jsem s hranatým).Moje otázka tedy zní,dal by se konektor přepájet,nebo jsou vstřiky jiné a přepájení není možné? Děkuju všem předem za jakoukoli radu.
Pravděpodobně jsi koupil vstřiky na motor AGR nebo podobný "starší" typ.
Jde o to, že elektricky to nebude problém, ale špička bude mít jiný průměr otvorů. Takže jedině použít původní špičku ze starého vstřiku.
Jde o to, že elektricky to nebude problém, ale špička bude mít jiný průměr otvorů. Takže jedině použít původní špičku ze starého vstřiku.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
měl bych ještě dotaz,ted jsem se dočetl ,že jdou dát vstřiky z ALH na AGR ,tím pádem by to mělo jít teoreticky i naopak,ne? jen bude rozdíl v té koncovce,kterou bch musel předělat z hranaté na zaoblenou.Marek77 píše:Pravděpodobně jsi koupil vstřiky na motor AGR nebo podobný "starší" typ.

nic pojde ti to lepsie len dolat volnobeznu davku.....to iste sa riesi tu http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=161855
Tdi
Dobrá tedy, jestli tedy jdou agr vstřiky do alh, tak to tam zkusím dát, jen musím přepájet ty konektory.Díky za radu.hiero píše:nic pojde ti to lepsie len dolat volnobeznu davku.....to iste sa riesi tu http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=161855
Re: Vstřiky 66kw-prosím o radu
Ahoj,otevřu tohle téma.. Potřebuji si udělat redukci z hranatého na kulatý konektor k řídícímu vstřiku.Netušíte zda jsou tam stejné barvy kabelů nebo jak to zapojit?
Děkuji
Děkuji
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw