Čtyřkolka

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
alik.195
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Čtyřkolka

Příspěvek od alik.195 »

Je tady někdo, kdo dělá do čtyřkolek?
Nebo poradí někdo?
Přemýšlím nad koupí čtyřkolky. Rozhoduji se mezi linhai a journeyman.
Obojí Čína. 50% na práci kolem statku, 50% ježdění ve volném čase.
Nebo je to blbost kupovat Čínu?
AGR+s764+soft FUN
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

no tak na tyhle tvě se fakt vyser :D
pokud asii tak acess motor , e-ton je to thaiwan
ale v trosku nejake kvalite ,
chceš 4X4 nebo 4X2
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

Hele googli je tam togho dost .. Ale asi tak jestli chceš jezdit a né se furt srát s něčim , kup si normální věc.
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

Kolik za to chceš dát?
Tel:776005385 Nový Bor
alik.195
Přispěvovatel

Příspěvek od alik.195 »

4x4 by bylo tajné, tak 150tis.
AGR+s764+soft FUN
ondra.p
Přispěvovatel

Příspěvek od ondra.p »

bombastiq píše:no tak na tyhle tvě se fakt vyser :D
pokud asii tak acess motor , e-ton je to thaiwan
ale v trosku nejake kvalite ,
chceš 4X4 nebo 4X2
No nevím E ton se podle mě už ani nedováží, acces 650 nebo 700 jakžtakž ale taky má mouchy jako třeba upadávající výfuk který propálí nádrž :) nebo neustále se povolující poloosy ale hlavně tragická dostupnost náhradních dílů např. reklamoval jsem diferák a přišel za tři měsíce :)
Linhai ta nová 500 je uplně nahovno. jak podvozek tak udušený motor atd.a navíc stejný dovozce jako Acces.
Journeymany respektive CF Moto děláme cca 11 let a opravdu překvapivá spokojenost je to bytelné pevné funguje to díly jsou do druhého dne.
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

kamarád má suzuki kingquad a je spokojenej (noteeth) a že jezdí věci kde by si po čtyřech nevylez (LOL)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Ciska stvorkolka bude furt len cinska. CF moto je rovanaka mrdka ako vsetky ostatne cinany akurat za to pytaju peniaze skoro ako za solidnu znacku. S cinskou stvorkolkou si nikdy zabavu neuzijes. Pocas jazdy sa postupne rozpadava a ani ju neskusaj utopit v potoku, lebo ju naozaj utopis. Radsej si nasetri koruny a priplat si za Bombardier, alebo Polaris prip. Suzuky, Yamaha a spol.
ondra.p
Přispěvovatel

Příspěvek od ondra.p »

Nooo netroufal bych si to tak uplně tvrdit. Japonec je japonec o tom žádná ty drží jezdí prostě paráda. Ale Polaris uložení ramen čepy atd většinou nepřežijou ani prvních 1000km a všude jsou vule už jsem řešil i roztržený dif vyskakující kvalty atd. a to byly skoro nové stroje, Arctic Cat je na tom podobně a bombardier neboli Can Am to je případ sám pro sebe (LOL)
věčně to vaří věčně se sype variator praskají rámy sypou se převodovky ale když to jezdí je na tom svezení parádní. Ale tím netvrdím že to jsou kdovíjaké mrdky to samozřejmě ne ale když to srovnám se svým bývalým CF tak po asfaltu a polnačkách tomu samozřejmě nestíhá ani náhodou v těžkém terénu je ti výkon k hovnu stoupáky vyjedou uplně stejné akurát u pořádné silné mašiny si omylem vrkneš po plynu a jdeš na záda u pětikila tohle nehrozí :)) a co se týče upadávání všeho měl jsem na ní najeto 18000km a byly puvodní veškeré čepy uložení kříže vše puvodní a v použitelném stavu. Nechci aby to vypadalo že chválím čínu před Amerikou to ani náhodou čínské věci nemusím ale u těhhle strojů musím uznat že je to tak jak jsem napsal a to nedělám jednu čtyřkolku týdně ale prošlo mi jich rukama mraky. Např. tedka ArcticCat 1000 2400km totál nasračku zadní kardan, teče olej do variatoru a občas zdechne a nejde zaboha nastartovat a to ho týpek skoro netopí jer to myslivec a jezdí s tím lovit.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Kámoš má Yamahu Grizzly 700 už několik let a max. spokojenost, nějaký manžety na poloosách a ložiska v difu, jinak nic a to za tím tahá vozík co je za auto se dřevem věčně

co TGB ? Na to jsem taky nějaká extra negativa neslyšel
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“