Sada ramen Passat Avf

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

mmimo
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Sada ramen Passat Avf

Příspěvek od mmimo »

Zdravím,potřebují přední nápravu na passat ale už nevím co koupit (na různých fórech je napsáno ze ten doporučuje tu a zase jinde že to je šmejd) jakou značku máte ozkousenou a kolik vydržela. Přemýšlel jsem o meyle hd,swag,master sport, potřebují se vejít tak do 10000kč.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Za 10 dneska koupíš Lemförder což je ve druhovýrobě to nejlepší
SWAG 7
d.d.t
Přispěvovatel

Příspěvek od d.d.t »

ja kupoval meyle hd za necelych 8tkc a spokojenost
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

spokojenej budeš i ze sadou za 3500 ale zaleží jak dlouho (noteeth)
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

LMI nebo TRW a je klid. ramena jsou z formy originálu a je čepy a futra tam mlátí někdo jinej
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
mmimo
Sběrač informací

Příspěvek od mmimo »

Jak dlouho je tam máte kolik kolik ste na nech najeli??já nejezdím tak 25tis ročně tak to nechci měnit zase zákrok.a lmi za 10 s malým cepem jsem nenašel celou sadu.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

mlparts.cz ja je tam kupoval
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

cardo autodíly maji LMI kolem 10 (noteeth)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Loni jsem nechával dáva na Bawora E91 přední kosti stabíku od LMI, byly ko oba přední tlumiče a těm původním kostem taky LMI ( najeto 260tkm ) tlumičový olej rozleptal manžetky, teď po zimě tlukot jako kráva, pravá kost stabíku úplně ko a na pravé straně mírná vůle v jednom kloubku, takže výměna za jiné to jistila, najeto měly 18 000km (wallbash)
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

je to v prdeli,člověk už neví co má kupovat, někdy dáš nějakej noname a drží to, někdy "značku" a je po tom hovno
v originále ty věci stojí hrozný rány, kámoš co dělal v Peugeotu léta říkal že kost,čep třeba 1500-2000 klidně, rameno nebo tak ani nemluvě...
to když někomu řekneš takovou cenu tak budeš hned zloděj (crazy)
kdybys chtěl tu přední nápravu na pašíka seskládat z OEM, bude to dražší jak to auto :roll:
NOVON
Aktivista

Příspěvek od NOVON »

Ja na B5 koupil spodni ramena KRAFT,sundam manzetky,primaznu vazelinkou z MoS2 a budu testovat co to vydrzi..
Kdybych menil komplet,tak asi MASTER SPORT..
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
hansdob
Aktivista

Příspěvek od hansdob »

Já mám LMI na ALLROADU (třetí velikost čepů ty nejšírší) a ty dvě spodní zahnuté TRW (kvůli ceně) zkusili jsme to objednat všechno od obojího hliník je z jedné formy TRW i LMI gumičky čepů jsou od jednoho tohotéž dodavatele, stejný čísla stejný otisky kontrolováno čepy uvnitř nevím. Zatím najeto cca 60 tis a vše OK

Na passatu který byl pracovní a dnes sním kamaráda žena jezdí jen do práce a na kavičky a nákupy tak dáváme jen to co klepe vždy to nejlevnější co v danou chvíli je dostupné a mění se tak 2 ročně
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

roman1648 píše:je to v prdeli,člověk už neví co má kupovat, někdy dáš nějakej noname a drží to, někdy "značku" a je po tom hovno
v originále ty věci stojí hrozný rány, kámoš co dělal v Peugeotu léta říkal že kost,čep třeba 1500-2000 klidně, rameno nebo tak ani nemluvě...
to když někomu řekneš takovou cenu tak budeš hned zloděj (crazy)
kdybys chtěl tu přední nápravu na pašíka seskládat z OEM, bude to dražší jak to auto :roll:
Samozřejmě nechci tvrdit, že LMI je krám, pokud se nepletu, patří pod ZF, stejně jako spojky Sachs apod.
Holt asi blbá série, ty původní tehdy i nechal, ale měly od tlumičového oleje rozežrané manžetky :(
slovacek.milos
Aktivista

Re: Sada ramen Passat Avf

Příspěvek od slovacek.milos »

mmimo píše:Zdravím,potřebují přední nápravu na passat ale už nevím co koupit (na různých fórech je napsáno ze ten doporučuje tu a zase jinde že to je šmejd) jakou značku máte ozkousenou a kolik vydržela. Přemýšlel jsem o meyle hd,swag,master sport, potřebují se vejít tak do 10000kč.
já bych se na to vys.... tam se jebou pořád dokola stejné kosti tak vyměn ty co jsou vadné a dál to neřeš, celé bych to neměnil
mmimo
Sběrač informací

Příspěvek od mmimo »

To dělal předchozí majitel ze měnil jen to co bylo ko jenomže teď už jsou na vrchu utržené silenbloky a dole na cepech nejsou manzety a je na nich vůle, master sport vydrží kkolik a kolik meyle hd a měl někdo nápravu swag nikde jsem na ní nenašel zkušenosti sní co vydrží.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“