Sada ramen Passat Avf
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Sada ramen Passat Avf
Zdravím,potřebují přední nápravu na passat ale už nevím co koupit (na různých fórech je napsáno ze ten doporučuje tu a zase jinde že to je šmejd) jakou značku máte ozkousenou a kolik vydržela. Přemýšlel jsem o meyle hd,swag,master sport, potřebují se vejít tak do 10000kč.
Loni jsem nechával dáva na Bawora E91 přední kosti stabíku od LMI, byly ko oba přední tlumiče a těm původním kostem taky LMI ( najeto 260tkm ) tlumičový olej rozleptal manžetky, teď po zimě tlukot jako kráva, pravá kost stabíku úplně ko a na pravé straně mírná vůle v jednom kloubku, takže výměna za jiné to jistila, najeto měly 18 000km 

je to v prdeli,člověk už neví co má kupovat, někdy dáš nějakej noname a drží to, někdy "značku" a je po tom hovno
v originále ty věci stojí hrozný rány, kámoš co dělal v Peugeotu léta říkal že kost,čep třeba 1500-2000 klidně, rameno nebo tak ani nemluvě...
to když někomu řekneš takovou cenu tak budeš hned zloděj
kdybys chtěl tu přední nápravu na pašíka seskládat z OEM, bude to dražší jak to auto
v originále ty věci stojí hrozný rány, kámoš co dělal v Peugeotu léta říkal že kost,čep třeba 1500-2000 klidně, rameno nebo tak ani nemluvě...
to když někomu řekneš takovou cenu tak budeš hned zloděj

kdybys chtěl tu přední nápravu na pašíka seskládat z OEM, bude to dražší jak to auto

Já mám LMI na ALLROADU (třetí velikost čepů ty nejšírší) a ty dvě spodní zahnuté TRW (kvůli ceně) zkusili jsme to objednat všechno od obojího hliník je z jedné formy TRW i LMI gumičky čepů jsou od jednoho tohotéž dodavatele, stejný čísla stejný otisky kontrolováno čepy uvnitř nevím. Zatím najeto cca 60 tis a vše OK
Na passatu který byl pracovní a dnes sním kamaráda žena jezdí jen do práce a na kavičky a nákupy tak dáváme jen to co klepe vždy to nejlevnější co v danou chvíli je dostupné a mění se tak 2 ročně
Na passatu který byl pracovní a dnes sním kamaráda žena jezdí jen do práce a na kavičky a nákupy tak dáváme jen to co klepe vždy to nejlevnější co v danou chvíli je dostupné a mění se tak 2 ročně
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Samozřejmě nechci tvrdit, že LMI je krám, pokud se nepletu, patří pod ZF, stejně jako spojky Sachs apod.roman1648 píše:je to v prdeli,člověk už neví co má kupovat, někdy dáš nějakej noname a drží to, někdy "značku" a je po tom hovno
to když někomu řekneš takovou cenu tak budeš hned zloděj![]()
Holt asi blbá série, ty původní tehdy i nechal, ale měly od tlumičového oleje rozežrané manžetky

-
- Aktivista
Re: Sada ramen Passat Avf
já bych se na to vys.... tam se jebou pořád dokola stejné kosti tak vyměn ty co jsou vadné a dál to neřeš, celé bych to neměnilmmimo píše:Zdravím,potřebují přední nápravu na passat ale už nevím co koupit (na různých fórech je napsáno ze ten doporučuje tu a zase jinde že to je šmejd) jakou značku máte ozkousenou a kolik vydržela. Přemýšlel jsem o meyle hd,swag,master sport, potřebují se vejít tak do 10000kč.