octaviask píše:Neni problemdreizig5 píše:octaviask píše:ak mas motor v TOP stave..tak v pohode...predpokladam ale ze keby si prisiel, tak ti naratam minimalne 1000€ na servis...a potom az uprava.
ty musíš být v každém přispěvku,a v každém hovno.nacipovat na 250 koni, hlavne ze z rozvodoveho remena trčia chlpy, olej vyteká z každej diery...ale máme koneeeee.
Mne raz prišiel plakat zakaznik ze ho v BH poslali do prdele s cipom, ze si ma ist dat dokopy motor...a potom sa ma vratit. Samozrejme oprava bola 3x drahsia ako samotný cip, tak mu to nakoniec upravili inde.
Nerozumiem prečo nechavate zakaznikov v "letargii", že nie je problem...upravime...
Však kua! Ukazte mi 1.9TDI PD po tych km a rokoch ktore je vhodne na nejaku upravu????? Veď tie motory sú radi ze ešte vrčia....vstreky, vacky, ...atd.
Nech si tam dá vymeniť piestne kruzky, spravit hlavu, vstrekovace...a hned bude par konikov navyse. aj bez uprav.
Pochopte, že zakaznik nie je mechanik 80% sa do toho vobec nerozumie..respektive rozumie len tak čo vygooglil o chiptuningu podla prvych odkazov z googla ktore su vacsinou PR clanky upravcov o tom ako im klesne spotreba a predlzi sa zivotnost motora, kedze amater vyrobca schvalom spravil zly soft do jednotky.
Seriozny upravca nebude upravovat motor bez hlbšej kontroly ci ten motor vobec ide v seriovom stave ako má...a či už netrpí na všetky vady ktore moze mat!!!!
A prečo to vravím tak globalne?? Pretože zatial ani jedno PD ktore som tu mal za tie roky na servise nebolo v stave vhodnom na nejake upravy...zakaznici sa nestaraju o veci ktore sa sami neozvú alebo nezasvietia na budikoch. Pred garazou mi stoja 3 pumpy kde kazda len v dieloch na opravu motora stoji cez 1000€ (hlavy, vacky, vstreky, kruzky, atd...). kapišto?
mužu se zeptat kolik ti je let