Jirka. píše:Porovnej zdvih ventilu na 8v a na 16v. Známej mi taky vyprávěl jak se to musí potkat, tak to rozhodil, nic nenašel, tak to zase složil
Ja neporovnavam 8 a 16V, Jiste ze 16V muze mit mensi zdvih, ale z pricipu fungovani dieseloveho motoru proste nenajdes polohu vacky aby byli vsechny ventily uplne zavreny a tak si pri pretrzeni rozvodu proste o sebe klepnou. Ze to nutne nemusi mit destruktivni nasledky pisu po treti. Ja jako mechanik bych si proste nedovolil jen nasadit novy retez nebo remen a postat to s klidnym svedomim a mou zarukou do sveta. To je cele.....
Teorie a praxe je něco jiného, jak říkám, známej taky tvrdil jak se to musí 100% potkat, pak na to čuměl jak sůva, sundaval hlavu zbytečně, tak holt asi nějakej ten meteorit
To neni teorie, to je fyzika a mechanika. Pokud to pastis nekde doma pro sebe tak to pro me za me klidne neres. Az ale takhle nakoplej "nepotkanej" ventil upadne, to teprve budes cumet jak suva:)
Je to přesně jak píšeš, když nebývaly hydra, ale podložky, tak bylo na zvedácích zevnitř přesně vidět, jaký jsou tam pavoučci, různě velcí a hluboký, záleželo v které poloze byl zrovna ventil, popřípadě tam byla až díra. A třeba to ani na pístu nebylo moc vidět. Ale píst si prostě místo udělá, když je rovná hlava a ventilů může být kolik chce, oni se prostě neschovají..
A co teda jako když to rozebereš a nic nenajdeš, tak to zase složíš a v čem je to lepší? To bys teda musel preventivně vyměnit komplet všechny ventily a hydra a vahadla. Se sundáním hlavy je to práce za 20, už vidím jak to někdo zaplatí jen tak, pro jistotku. Pohledej tady na foru to řešilo X lidí, každej jen nasadí novej řemen a jezdí. Já dělal tak 4 takový motory a jezděj všechny, ani jednomu žádnj ventil neupadnul. Ten šteft doporučuju všem při výměně rozvodů preventivně převrtat.
Jirka. píše:A co teda jako když to rozebereš a nic nenajdeš, tak to zase složíš a v čem je to lepší? To bys teda musel preventivně vyměnit komplet všechny ventily a hydra a vahadla. Se sundáním hlavy je to práce za 20, už vidím jak to někdo zaplatí jen tak, pro jistotku. Pohledej tady na foru to řešilo X lidí, každej jen nasadí novej řemen a jezdí. Já dělal tak 4 takový motory a jezděj všechny, ani jednomu žádnj ventil neupadnul. Ten šteft doporučuju všem při výměně rozvodů preventivně převrtat.
Tak dnes jsem prevrtal steft. Nastavil rozvody a nastartoval. Motor zatím běží normálně. Zítra to doskladam a zkusím projet. Snad bude vše OK.
ssvara píše:
Tak dnes jsem prevrtal steft. Nastavil rozvody a nastartoval. Motor zatím běží normálně. Zítra to doskladam a zkusím projet. Snad bude vše OK.
Jirka. píše:Tak sláva, další co s musel 100% potkat, ale běží. Šteft běžně převrtávám bez vyndavání motoru, všem to doporučuji udělat při výměně rozvodů.