Přepis motoru(výměna) BMW e36
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Přepis motoru(výměna) BMW e36
Zdravím Vás pánové, mohl bych mít za krásnou cenu celkem krásné BMW e36 z německa jenže auto je papírově 2.5i a v tuto chvíli je v autě 3.0i které se dávalo do e46(teda aspoň podle mě je to z tohoto modelu) a chtěl bych se zeptat jak se dá přepsat motor v techničáku jelikož vím že u BMW je to nějak možné jenže nevím jak...pokud je možné přepsat motor musí to být motor který se dával do 36ky nebo to může být klidně i motor z novějších generací? Doufám že mi poradíte a nepošlete mě jednoduše pryč s tím že to nejde
Díky moc

VW Golf MkIV RV:99 1.9 TDI/PD 85kW AJM-EGR OFF
-
- Přispěvovatel
v praze v BMW oficielní zastoupení. Tuším že tam býval pan Ševčík a dělal jsem výměny motorů,karoserii vždy bez problému legálně (samo musíš mít doklady od toho kde jsi to nabil)
No ještě věc když je to auto z německa to to ty D nemají zapsané v německém TP?? Pokud ne tak je to dost divný a pokud ano nic neřeš a dle D TP přihlaš zde.
No ještě věc když je to auto z německa to to ty D nemají zapsané v německém TP?? Pokud ne tak je to dost divný a pokud ano nic neřeš a dle D TP přihlaš zde.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Oni to mají zapsané v TP (teďka si nejsem jistý u tohoto auta konkrétně protože už je to delší dobu co jsem s majitelem mluvil) jenže problém je ten že v německu můžeš udělat snad uplně všechno na autě co tě napadne a pak to zapsat do tp...od výměny motoru v GII například 2.8 z GIII až po vyrámování auta a potom to nechat na značkách protože to není problém...proto se ptám protože když to přivezeš k nám tak to nepřihlásíš...jenže jsem kolikrát četl že lidi tady v ČR přehazovali motory v BMW a pak to přepisovalihansdob píše: No ještě věc když je to auto z německa to to ty D nemají zapsané v německém TP?? Pokud ne tak je to dost divný a pokud ano nic neřeš a dle D TP přihlaš zde.

Jinak na autorizák se otočit můžu za to nic nedám

VW Golf MkIV RV:99 1.9 TDI/PD 85kW AJM-EGR OFF
Presne tak niekoľko ľudí kvôli tomu prehlásili auto z CR/SR do nemecka, spravil fyzicky úpravy v CR/SR v Nemecku zapísal do TP a následne si doviezol auto do CR/SR a prepísal si ho na seba.
Síce je to finančne náročná operácia ale človek, ktorý sa k tomu odhodlá väčšinou o tom vie.
Preto si myslím, že keď dovezeš auto upravené z Nemecka dajme tomu aj napr. upravený golf 6 z motorom 3,6 BiTurbo a je to v TP tak mali by to bez mihnutia oka v CR/SR prepísať. (aká je realita neviem)
Síce je to finančne náročná operácia ale človek, ktorý sa k tomu odhodlá väčšinou o tom vie.
Preto si myslím, že keď dovezeš auto upravené z Nemecka dajme tomu aj napr. upravený golf 6 z motorom 3,6 BiTurbo a je to v TP tak mali by to bez mihnutia oka v CR/SR prepísať. (aká je realita neviem)
v D je to určitě provozováno legálně a zapsáno v TP, tak technická funguje trochu jinak než u nás a ne že za 2 kila bude technik dělat že to neviděl
přihlásí ti to na základě origo německých dokladů a tam to uvedeno určitě je
máš info o typu motoru co tam je ?
ono to nemusí být nutně stavba, může se jednat o nějaký Individual

přihlásí ti to na základě origo německých dokladů a tam to uvedeno určitě je
máš info o typu motoru co tam je ?
ono to nemusí být nutně stavba, může se jednat o nějaký Individual