Váha vzduchu,prosím o pomoc

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Mikael93
Nováček
Odpovědi: 0

Váha vzduchu,prosím o pomoc

Příspěvek od Mikael93 »

Ahojte,mám takový problém,odešla mi původní váha vzduchu,ŘJ si nastavila automaticky hodnotu 550mg/H,nyní jsem váhu vyměnil a auto nejede,turbo slyšet jde,tudiž z toho soudím,že v nouzáku nejede (v nouzaku se i změní zvuk na traktorovější,což mi nedělá),nicméně motor nelze vytočit,za jízdy to skoro nad 2000ot.min vytočit nelze,nevíte někdo náhodou ,čím by to mohlo být? zde přidávám obrázek z vagu na volnoběh,kdyby to z něj někdo náhodou poznal.Vag nehlásí už žádnou chybu (původně g70-zkrat na plus).Za každou radu jsem vám moc vděčný, (váha při přidaní plynu ukazuje max 230mg/H.

Obrázek

Obrázek
Mikael93
Nováček

Příspěvek od Mikael93 »

podotýkám,že turbo včetně regulace bylo nedávno čištěno (LOL)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

to je takový obrázek jak neobrázek je tam váha 850 ale v jakém režimu :roll: uřčitě tomu rozumíš ale svým způsobem který zatím k ničemu nevede (crazy)
Mikael93
Nováček

Příspěvek od Mikael93 »

slovacek.milos píše:to je takový obrázek jak neobrázek je tam váha 850 ale v jakém režimu :roll: uřčitě tomu rozumíš ale svým způsobem který zatím k ničemu nevede (crazy)
tak jsem šel ještě ted večer odpojit chcápací klapku a jede to jak má,takže problém byl tam :D ale děkuju za reakci :)
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

měl jsem to samý (LOL) prasklo táhlo od klapky a já hledal chybu v elektrice - zabil jsem s tim několik hodin a přitom taková blbost (wallbash) (wallbash)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Mikael93
Nováček

Příspěvek od Mikael93 »

Jarda S. píše:měl jsem to samý (LOL) prasklo táhlo od klapky a já hledal chybu v elektrice - zabil jsem s tim několik hodin a přitom taková blbost (wallbash) (wallbash)
mě právě ta klapa nefungovala, opravil jsem kabeláž,ale během opravy jsem měl starou nefunkční váhu na autě,ted když jsem dal novou váhu a nejelo to,tak mě večer napadlo,že by to vlastně mohlo být tím :D nicméně klapa se mi po pravení kabeláže zdala funkční,motor dobíhal krásně po vypnutí.Ale asi to má i jinou souvislost.Nevím jestli se otevírá nebo zavírá málo,tomuhle už moc nerozumím,každopadně po několika měsících můžu i někoho předjet a to je hezký pocit :D
Mikael93
Nováček

Příspěvek od Mikael93 »

tak nic,měl jsem odpojenou váhu vzduchu,takže to jelo pocitově lépe,s připojenou novou váhou zase jako zdechlý kun,vůbec se motoru nechce do otáček,při sešlapnutí plynu je to extrémní šnek...
lumirb
Přispěvovatel

Příspěvek od lumirb »

Udělej pořádný log.
Mikael93
Nováček

Příspěvek od Mikael93 »

lumirb píše:Udělej pořádný log.
tzn. za jízdy? a jaký kanál a jestli mám jet na určitý převodový stupeň,kde se to pozná nejlépe? díky za odpověd.
misocko
Přispěvovatel

Příspěvek od misocko »

vaha ti ukazuje 220 na volnobeh a poziadavka je 850 ? WTF? taktiez EGR 20% na volnobeh je dost malo, co tam mas za soft?
to ze to nieje v nudzaku sa neurcuje traktorovym zvukom, blika zhavenie?
log sa robi od co najnizsich otacok (volnobeh) az do co najvyssich otacok (rozhodne viac ako 3000) v co najvecsej zatazi. Takze na trojke do co najvecsieho kopca, pozor na pokuty, urcite tym prekrocis povolenu rychlost
:D , mozes aj na styrke, ale to uz je o drzku. Ale zase ked pises ze to nad 2000 nejde , tak je to v poho.
kanaly ak sa nemylim 3, 10, 11
Mikael93
Nováček

Příspěvek od Mikael93 »

misocko píše:vaha ti ukazuje 220 na volnobeh a poziadavka je 850 ? WTF? taktiez EGR 20% na volnobeh je dost malo, co tam mas za soft?
to ze to nieje v nudzaku sa neurcuje traktorovym zvukom, blika zhavenie?
log sa robi od co najnizsich otacok (volnobeh) az do co najvyssich otacok (rozhodne viac ako 3000) v co najvecsej zatazi. Takze na trojke do co najvecsieho kopca, pozor na pokuty, urcite tym prekrocis povolenu rychlost
:D , mozes aj na styrke, ale to uz je o drzku. Ale zase ked pises ze to nad 2000 nejde , tak je to v poho.
kanaly ak sa nemylim 3, 10, 11
soft dělal předchozí majitel,před tím,než odešla váha,tak žádný problém,auto nehulilo,jelo hezky...EGR jsem zkoušel i zaslepit,beze změn... S těma pokutama to tak žhavé nebude,to auto s tou váhou fakt nejede,takže bych se pokut nebál :D
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“