Kontrolka volantu je červená namísto oranžové

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
MaxXx
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Kontrolka volantu je červená namísto oranžové

Příspěvek od MaxXx »

Ahoj.
Mám dotaz. Mám O2 4x4 BKC 2005 a před tím, než nastartuju, tak se mi na budících zobrazí volant a je červený (ale měl by být přece oranžový, jak ostatní kontrolky) a po pár sekundách zhasne s ostatníma kontrolkama a tak se chci zeptat, jestli to někdo z vás neřešil, stop limit nastavený správně a vše okolo taky, uhel ukazuje v měřených hodnotách atd. Čím by to ještě mohlo být? VAG nehlásí nikde chybu ani na ESP ani na servu prostě nikde nic.
Už nějak nevím co by mohlo být špatně , že není kontrolka klasicky oranžová, ale červená.

Obrázek

Obrázek
Oct. 1.9 TDi 77Kw 2005 4X4
dream7000
Aktivista

Příspěvek od dream7000 »

to je OK, ma to tak byt.... aj mazanie a dobijanie zasvieti na cerveno a zhasne....pokial nic za jazdy nezasvieti na cerveno tak sa s tym netrap.... :)
MaxXx
Přispěvovatel

Příspěvek od MaxXx »

Nedělá to nic za jízdy, normálně to zhasne po nastartování s ostatníma kontrolkama, ale že rok zpět svítila ještě oranžově a kamarádum na těch samých autech svítí taky oranžově, tak mi nejde do hlavy proč já mám červenou (wallbash) (LOL)
dream7000
Aktivista

Příspěvek od dream7000 »

mam tu BKD 2 liter zajtra kuknem ako svieti v nej
MaxXx
Přispěvovatel

Příspěvek od MaxXx »

O.K.
šulda
Moderátor

Příspěvek od šulda »

MaxXx píše:Nedělá to nic za jízdy, normálně to zhasne po nastartování s ostatníma kontrolkama, ale že rok zpět svítila ještě oranžově a kamarádum na těch samých autech svítí taky oranžově, tak mi nejde do hlavy proč já mám červenou (wallbash) (LOL)
Ty si pamatuješ jak Ti svítila před rokem? To seš dobrej (LOL) A co že ses rozhodl to řešit až teď ? U těch kamarádů jsi to viděl na vlastní oči nebo jen povídali? Kontrolka volantu po otočení klíčku svítí červeně a po pár vteřinách zhasne, aniž bys nastartoval. Žlutě, respektive oranžově, svítí jen když odpojíš baterii a pak po ujetí pár metrů zhasne. Pokud svítí stále, ať oranžově nebo červená, tak teprve tehdy je něco špatně ;) Koukni se k těm kamarádům pořádně a ten rok zpět si určitě nepamatuješ, teda pokud nejsi robot se SW místo mozku :D
Člověk se pořád učí.
dream7000
Aktivista

Příspěvek od dream7000 »

:) pozrel som to je to tak ako píše šulda, po zapnutí kľúča zasvieti kontrolka volantu na červeno , po chvíli sama zhasne....nerieš hlúposti....
MaxXx
Přispěvovatel

Příspěvek od MaxXx »

Kurde chlapi asi máte pravdu, sem chuj, hledám problém, tam kde není. Kámoš mi právě o tom říkal, ale asi kecal... Mi se to zafixovala ta žlutá proto, že loni sem měnil cosi a měl sem odpojenou baterku a vím že tam chvíli byla žlutá, ale nezaměřil sem se na to, že to nebylo po startu, tak proto sem měl fixnuté to, že to má svítit žlutě namísto červené. Teď sem projel i pár startů na YouTube a všichni to tam taky mají červené, kdybych to udělal hned, tak sem nemusel zakládat vůbec tému (LOL) . Tak soráč za můj stupidní dotaz, ale sem hold puntičkář. Díky chlapi za Váš čas. M. (crazy)
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“