Rozdělovací hlava Bosch 11mm na 1.9tdi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Rozdělovací hlava Bosch 11mm na 1.9tdi
Ahoj. Koupil jsem čerpadlo s 11mm hlavou z laguny a chystám se ji osadit do své galaxy AFN. Jen prosím o radu. Mám měnit komplet i s vačkou nebo vačku nechat původní, popřípadě ještě nějaké další rady, na co si dát pozor. Díky Karlos.
Naposledy upravil(a) KarlosCZE dne 30 srp 2017, 19:05, celkem upraveno 1 x.
Tak jsem obě čerpadla rozebral. Originál mám vačku de110 a v laguňáckym čerpadle je vačka de125. Pružiny a válečky pod vačkami jsou v obou čerpadlech stejné. Poraďte prosím, kterou vačku použít. A jaký je vlastně mezi nimi rozdíl. Přijde mi, že ta z laguny má nižší zdvih. Znamená to tedy, že bude vstřikovat menší množství paliva? Díky za odpovědi.
-
- Aktivista
Takže dnes jsem do auta namontoval cerpadlo s 11mm rozdělovací hlavou a trysky FB sprint 764. Volnoběžná dávka skáče mezi 2,8-3,0 mg/h. A poznatky na jízdě a chování auta takřka minimální. Pouze se maličko zvedla kouřivost, ale také nic hrozného. Samozřejmě mě čeká ještě VA turbo a soft, ale myslel jsem, že už tohle na výkonu bude znát. Jen mě zajímá, jestli je to tak nebo mám někde hledat problém?
ne...kat ničemu nevadí. Serie výfuk zvladne 200ps v pohodě...KarlosCZE píše:Jasný, jen nechci kuchat výfuk. Je to rodinný wagen. Mohl by tam kat dělat zle, že by se třeba ucpal?
superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.