Ahoj,potřebuju radu. Na audi A6 2005 3,0tdi 165kw mi to vyhazuje dvě chyby. Jedno bych řekl,že je klapka v sacím potrubí. Tu to hlásí pernamentně ale jede to.
012597-rízení sacího potrubí rada valcu 1
P3135-001
dolní stop nedosažena
Ovšem ta druhá je chyba regulace turba,která začne vyskakovat až když ujedu cca 30km. Když pojedu vzdálenost třeba 15 km tak to nehlásí. Přijde mi teda,že by to mohlo jet o něco líp.
A hlásí to:
000565-regulace plnícího tlaku
P0235-001
meze regulace nedosazeny
předem děkuji za rady
0005656 REGULACE PLNÍCÍHO TLAKU P0235-01 tagy: audi a6 3 0td
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak jsem nejdřív laboroval nad vymačkanýma klapkama. Prohodil jsem serva a najedničkovém sání už servo šlo nastavit,vešlo se do tolerance. Ale na začalo to vyhazovat chybu na druhém sání. Tak mě napadlo aplikovat na ovládání zdrhovačku. A tím po jednom zoubku přitahovat,až jsem se dostal do tolerance. A ted už to hlásí jenom chybu na nedosažení tlaku. Ale zase jenom když se to ohřeje. Tak jsem zapnul klíček a došel se podívat,jak se servo pohybuje. Po nasazení konektoru v servu jenom vrčelo a pohledově to vypadalo,jakoby se chtěl pohnout ale přeskakovalo to uvnitř na zubech. Tak to schválně zítra rozeberu,abych se podíval na převody.
Proč tohle dáváš sem a ne do http://dieselpower.cz/forum/viewforum.p ... c90b827076 

Člověk se pořád učí.
Regulace turba
Hele nevim,ja si myslim,ze to mam ve správném oddeleni. Jednalo se o diagnostiku...
Regulace turba
Aha,tak to se omlouvam. Nic méně to neumim prendat do jine sekce. Prosim tedy administrátora,děkuji.
Regulace turba
Tak jsem rozebral regulaci na turbo. Všechny kolečka v pořádku. A vnitřek nejevil žádné známky poškození. Tak jsem to celé vyčistil tech,benzinem. Všechny kontakty očistil smirkem a poskládal nazpet. Zatím to dělá dobrotu...