prosím o radu so štartovaním

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

drobcekzmt
Nováček
Odpovědi: 0

prosím o radu so štartovaním

Příspěvek od drobcekzmt »

ahojte, poraďte mi lebo tú mojú starú podpálim.

nie a nie naštartovať. točím dlho a keď už už naskočí, a pustím, tak skape a ide mi kúdol bieleho dymu. ale potom, keď idem dlhšie, tak naskočí. žhaviče som dal nové, v stredu idem meniť olej + filter, palivový filter a ide mi nastaviť vyššiu dávku v predstriku, čo tam môže ešte byť. Ešte sa mi tam bublina objavila.

OCTAVIA r.v. 1999, 1,9 TDI, 66 kW, AGR

Díky hošani. (wallbash) (wallbash) (wallbash)

Obrázek
Naposledy upravil(a) drobcekzmt dne 22 říj 2007, 16:06, celkem upraveno 2 x.
Tomasvw
Přispěvovatel

Příspěvek od Tomasvw »

nic nepodpaluj, radsej podaruj za odvoz...(noteeth)
bolo by od teba celkom fajn keby si aspon napisal co je to za auto, motor, rok vyroby, ked us chces volaco vedet
Obelisek
Přispěvovatel

Příspěvek od Obelisek »

Ta bublina je O.K. neresit.Zkusit zvednout startovaci davku ale kdyz to takhle huli tak mozna zkontrolovat predvstrik
dream7000
Aktivista

robil mi to

Příspěvek od dream7000 »

golf IV, AGR 4 motion, vymenil som žhaviče, palivový filter, zvýšil štartovaciu dávku paliva a ide ako hodinky....ale stretol som sa už aj zo zaneseným sitkom na plaváku v nádrži a nechcelo to cucať naftu

Tomasvw :......však napisal že je to oktávka 99 AGR
Tomasvw
Přispěvovatel

Příspěvek od Tomasvw »

Naposledy upravil drobcekzmt dne po říjen 22, 2007 4:06 pm, celkově upraveno 2 krát.- dopisal to tam
drobcekzmt
Nováček

re. Tomasvw

áno, Tomasvw má pravdu, napísal mi to, že to tam nemám, tak som to dopísal, aby to všetko bolo ok. dnes som menil chladiacu kvapalinu komplet, olej, kurňa, ten vyzeral, to černoch ma belšiu prdel, ako bol ten môj olej. olejový filter som menil, palivový, vzduchový a peľový filter. pýtal som sa na dávku, predstrek a závady cez vag a vravel, že to mám ok. tak uvidím ráno, keď naštartujem, ale aj tak, keby som poznal niekoho v blízkosti Martina, Žiliny, kto robí motory a má vag, tak nech sa i pozrie on, neviete o niekom????? :P
Tomasvw
Přispěvovatel

Příspěvek od Tomasvw »

no jak to dopadlo ??
majo1982
Nováček

Příspěvek od majo1982 »

taky sem zvedav jak to dopadlo
AlesShi
Přispěvovatel

Příspěvek od AlesShi »

zkus jiny zhavicky, kamos kupoval novy, a byly tri vriti (hm)
musel koupit dalsi
Obelisek
Přispěvovatel

Příspěvek od Obelisek »

No to ze je startovaci davka v poradku to musel bez vyzkouseni asi ten mechanik vycist z kristalovy koule.To ze je v zakladnim nastaveni neznamena ze nema vysoko do zlabu :-)
drobcekzmt
Nováček

odpoved

ahojte, menil som olej, ten fakt vyzeral. dalej som menil olejovy, palivovy, vzduchovy a pelovy filter. na vagu mi povedal, ze je vse ok. a dnes som startoval a ziadna zmena. povedal, ze mi na startri zostava pastorok. ako vycistit sitko a vymenit tesnenie? povedal mi, ze bude treba nastavit davku,a predstrek a skontrolovat cidlo teploty motora. a este mi chyba cidlo vonkajsiej teploty. ma to nejaky vplyv na to? inak zhavice som menil v maji.
Marek77
Aktivista

Příspěvek od Marek77 »

A co říkají kompresní tlaky ???
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
pafka
Aktivista

Re: odpoved

Příspěvek od pafka »

drobcekzmt píše:ahojte, menil som olej, ten fakt vyzeral. dalej som menil olejovy, palivovy, vzduchovy a pelovy filter. na vagu mi povedal, ze je vse ok. a dnes som startoval a ziadna zmena. povedal, ze mi na startri zostava pastorok. ako vycistit sitko a vymenit tesnenie? povedal mi, ze bude treba nastavit davku,a predstrek a skontrolovat cidlo teploty motora. a este mi chyba cidlo vonkajsiej teploty. ma to nejaky vplyv na to? inak zhavice som menil v maji.

tak to čidlo odpoj, před startem, a uvidíš jak to chytne
drobcekzmt
Nováček

tlaky

to keby so mal ako zistiť, tak by som vám to napísal. ten, čo mi robil výmenu filtrov mi povedal, že všetko je ok. a to ani nemal naštartovaný motor a iba ho pichol na pc. minule, keď mal zapojené moju octu na pc, naštartoval auto a pozeral. teraz nie, asi na mňa jebe. keby tu bol niekto zo stredného slovenska, kto sa tomu rozumie a fyzicky by sa na to pozrel, tak by som dobehol. a to čidlo nemám ani páru ako ho odpojiť a ani neviem kde je.
(wallbash) (wallbash) (wallbash)
Nizulka
Nováček

Příspěvek od Nizulka »

..pokud dobry vstriky a tlaky nech zkontrolovat rozvody,, pokud nepomuze, pravdepodobne cerpadlo..
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“