Grunt píše:Mi říkal soused co dělá auta: dotáhnout na tvrdo pak povolit a dotáhnout rukou co to jde... párkrát jsem to takhle udělal a zatím OK
Jo, jsou různé způsoby, tou rukou to funguje, ale zásada je hlavní, pokud to chceš mít úplně bez vůle, /což není dobře/, tak při zatočení nesmí být "cítit kuličky"..To by dlouho nejelo..
Pokud budeš cítit koule ať už svoje nebo cizí je to špatný jsou tam kuželíkový ložiska nezlob se musel jsem....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Ladas píše:Pokud budeš cítit koule ať už svoje nebo cizí je to špatný jsou tam kuželíkový ložiska nezlob se musel jsem....
Dobře si udělal, již často nevnímám souvislosti a zapomínám..Mozek už je unaven a informuje mne pouze , když je to důležité, např. když musím zastavit na červenou..Ale co bude dál?
V zimě napadne sníh na jaře snad sleze a v létě snad k mořiï
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Tak ony se ty vule v kuzelicich teplem vymezujou,proto se tam mimimalni vule nechava.Na audi 80 jsou taky vzadu kuzeliky,jednou jsem prijel bubny teple sup na z edak,zkusim vule zadna.Jak to vychladlo zkusim vule tam byla.
Chce to taky po montazi novych lozisek udelat znovu serizeni po cca 500 km jak si to sedne,bo kuzelikova loziska si sedaji.
No ale uz se to moc nedela,audi 80 uz nemam (blbec jsem ji prodal) a felicii uz k nam taky moc nejezdi.
Jj jen to chce normální kola pokud ta někdo plácne 16 a misto gumy nakakang izolaci tak to pak trpí
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower