Beatle 1,9 mtdi-250ps

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Kuca
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Beatle 1,9 mtdi-250ps

Příspěvek od Kuca »

Čau chlapi. Dneska jsem se byl podívat na autocrosse v Sedlčanech a byl tam tenhle beatle ve čtyřkole, mechanický tdi.Když jsem viděl jak pěkně čmoudí, tak mi to nedalo a šel jsem se optat.Údajně to má 250 koní, naměřených na brzdě. Na to že to byla mechanika,to je nějak móóóc ne? Nevíte o tom autě někdo něco? Docela by mě to zajímalo, protože tomu že tam je takový stádo moc nevěřím... i když jim to jelo pěkně.
Obrázek
ex. Golf II mtdi, turbo 96, big cooler, sprinty 764
Golf IV ARL 4 motion
tomáš karbus
Aktivista

Příspěvek od tomáš karbus »

no tohle auto je lehké tak to musí jet jak střela, ale tem 250ps moc nevěřim, byla by to dost piplačka
Mr. TRiP
Nováček

Příspěvek od Mr. TRiP »

250 PS mi přijde naty moc. Ale Nedávno jsem viděl RS Fabii s NOS a ta měla 260...
tomáš karbus
Aktivista

mi o voze a ty o koze tohle je mechanika a počítam s tim, že nedopovaná těmahle sračkama nos atd.... a tudíž mi to přijde dost 8)
Holz-tdi
Přispěvovatel

Příspěvek od Holz-tdi »

Uvedu to na míru: čerpadlo jsem dolaďoval já (jinak je z Jihlavy), 250PS to určitě nemá, ale jede to ukrutně. Je tam jeden velikej problém- na pevné silnici auto supr funguje, ale na nezpevněném povrchu, pro který to auto bylo děláno, je problém s převody. Při závodech řidič nedá víc jak za tři, což je problém s krouťákem. Čao.
tomáš karbus
Aktivista

No hurá a jsme doma- no ono to ani tech 250ps asi nepotřebuje, protože podle mne i tech 200 bohatě stačí na to, co to má jezdit
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“