Padanie do nudzaku po odstaveni EGR
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Padanie do nudzaku po odstaveni EGR
zdravim mam takyto problem po sofwarovom odstaveni egr mi auto hodi do nudzoveho rezimu nic sa vsak nerozsvieti , egr som daval odstranit kvoli zavade na chladici spetneho vedenia spalin zrejme fuci popri oske klapky chladica , moja otazka teda znie treba este aj zaslepit egr ? popripade cim by to mohlo byt dakujem
auto vw Passat B6 1.9 TDi 77kw BLS
auto vw Passat B6 1.9 TDi 77kw BLS
Passat 1.9 tdi 77 kw BLS Dpf
mozne je vsetko ...umerne tomu ako kto upravil soft...
ked zakazujes DTC v jednotke, do nudzaku padat nebude...
treba nalogovat to padanie vykonu.....všetky potrebne hodnoty (tj. IQ,MAF,tlak,% EGR, atd....)
zalezi co kde fuči
neviem presne co myslis tym popri oske...
treba nalogovat to padanie vykonu.....všetky potrebne hodnoty (tj. IQ,MAF,tlak,% EGR, atd....)
zalezi co kde fuči

"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
u motoru BLS ma chladic spetneho vedenia vyfukovych plynov podobnu podtlakovu membranu ako ma turbo , a ta membrana ma osku ktorou ovlada klapku v chladici vyf plynov a ta klapka resp ta oska co to ovlada ma volu a vyfukove plyny fučia popri nej , vlastne preto som dal odstranit egr softwerovo aby ma to nehadzalo do nudzoveho nesvietil check a neblikalo zhavenie , skusim spravit log
Passat 1.9 tdi 77 kw BLS Dpf
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
ale bude, najprv to len fuci a smrdi, a po case sa objavi aj nudzak.....mal som tu 2 BLS sice octy 2, ale nakoniec aj tak doslo na vymenu za nový......majitelom sycanie a smrad až tak nevadil.....ale cesta z nemecka s nudzakom nenudzakom po vypnuti kluca znovu nastartovani poucila...telefonát na SK a objednával sa nový..... 

-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Dovolim si nesuhlasit s tym zakazovanim dtc a nudzakom, zalezi AKO "zákazes" dtc, podla. Toho bude nudzak alebo nie. Chladic zvykne fucat popri oske klapky dnu do chladicaoctaviask píše:mozne je vsetko ...umerne tomu ako kto upravil soft...
zalezi co kde fučineviem presne co myslis tym popri oske...

Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4