octavia 1 nejdou zadni svetla
Moderátoři: šulda, Moderátoři
octavia 1 nejdou zadni svetla
Ahoj neresily jste nekdo na octavii 2003 sedan nefunkcni zadni svetla? Ma to denni sviceni ze se po startu rozsviti svetla,ale nevim jak je to reseny,ted kdyz to nastartuju tak mi sviti jen predni a zadni vubec nesviti.Zkousel jsem vymenit i spinac svetel a nefunguje to.nemate nekdo napad?
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Re: octavia 1 nejdou zadni svetla
octavia sedan neexistujeoregan píše:Ahoj neresily jste nekdo na octavii 2003 sedan nefunkcni zadni svetla? Ma to denni sviceni ze se po startu rozsviti svetla,ale nevim jak je to reseny,ted kdyz to nastartuju tak mi sviti jen predni a zadni vubec nesviti.Zkousel jsem vymenit i spinac svetel a nefunguje to.nemate nekdo napad?

U vypínače budeš mít vytahaný nějaký piny z puvodniho osazení štekru najdi si schéma nebo jinou oct1 přepoj to a máš vyřešeno. ..
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
- Aktivista
Re: octavia 1 nejdou zadni svetla
[quote="oregan"]Ahoj neresily jste nekdo na octavii 2003 sedan nefunkcni zadni svetla? Ma to denni sviceni ze se po startu rozsviti svetla,ale nevim jak je to reseny
příteli světla pro denní svícení svítí jen v předu, vzadu nesvítí,
od pradávna svítí lidé proto, že ve tmě nevidí,
nějaký šulin v rakousku vymyslel aby se svítilo i ve dne a už to zas zrušili, svítit se má ptoto aby bylo vozidlo ve dne lépe vidět zepředu i zezadu, proto musíš ve dne zapnout světla,
další šulín vymyslel světla pro denní svícení ty svítí jen vředu a vzadu nemusí tím popřel padesát procet sulínovs vynálezu který musí svíítit když je světlo
a v rakousku kde to vymysleli to už zrušili

příteli světla pro denní svícení svítí jen v předu, vzadu nesvítí,
od pradávna svítí lidé proto, že ve tmě nevidí,
nějaký šulin v rakousku vymyslel aby se svítilo i ve dne a už to zas zrušili, svítit se má ptoto aby bylo vozidlo ve dne lépe vidět zepředu i zezadu, proto musíš ve dne zapnout světla,
další šulín vymyslel světla pro denní svícení ty svítí jen vředu a vzadu nemusí tím popřel padesát procet sulínovs vynálezu který musí svíítit když je světlo
a v rakousku kde to vymysleli to už zrušili

Aby nedošlo k omylu. Světla automatického denního svícení svítí jak přední tak i zadní. Pokud odejde to relé, tak denní svícení nefunguje.
Pokud zapneš světla manuálně, přední svítí, ale zadní ne. To dělá to špatné relé. Vyndáním špatného relé si nepomůžeš.
Takovou mám zkušenost s O1. Nové relé a bez problémů vše funguje.
Pokud zapneš světla manuálně, přední svítí, ale zadní ne. To dělá to špatné relé. Vyndáním špatného relé si nepomůžeš.
Takovou mám zkušenost s O1. Nové relé a bez problémů vše funguje.
Škoda Octavia I,1,9TDI, 81kW, ASV