Takže jednotka vyměněna použil jsem vag commander a bez problémů. Jen mi nejde aktivovat tempomat. Je možné že to ta nová jednotka neumí? Jen mi prosím řekněte že dělám něco špatně. Bych tam musel vrátit zase tu starou která zase začala zlobit...
V budíkách žádná není. Předpokládám že pokud je tam. Naka chyba tak to tempomat v loginu neaktivuje. Je to tak? Na měřený kanále 6 páčka i pedaly reaguji...
Auto jsem pořídil po proražené vaně kdy soudruzi opravarensky usoudili že to čidlo je tam zbytečný a tak tam není vůbec. V budíkách jsem ho v kódování odkodoval a přestalo hlásit na palubce čidlo oleje do dílny. Myslel jsem že tím je to vyřešeno... Co udělat pro to aby to neřešil? Každopádně tempomat jsem udělal až po té na původní jednotce a to šlo aktivovat. Myslím ale že nic nebylo v chybách... Co teď řeší? Předtím mu už bylo to čidlo ukradený. Nic v chybách a najednou jo?
Pokial v budikoch kodovanim zmenis servisny interval na pevny, tym padom budiky prestanu pouzivat TOG cidlo vo vani. Ale v RJ motora sa automaticky objavy chyba nieco s CAN komunikaciou uz nepamatam presne aka a neda sa zmazat. Tak ze vrat kodovanie tak ako bolo
T o je naozaj take zlozite vpalit do najblizsieho vrakacu a kupit original vanu s TOG cidlom Ved to stoji par supov a nie menit kodovanie hore dole tam a spat